• QESH Coördinator

    Schiedam 24 - 40 € 2500 - 3500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Als QESH coördinator aan de slag bij een prachtig Schiedams familiebedrijf? Ervaring in de voedingsindustrie? Salaris tot €3500 + uitzicht op vast contract!

Heb jij een afgeronde hbo of wo-opleiding in de voedingsmiddelentechnologie? Dan is dit echt een buitenkans! Voor een eeuwenoude distilleerderij in Schiedam zoeken wij een QESH coördinator.

Het ontwikkelen, produceren en vermarkten van gedistilleerde dranken is de core-business van dit bedrijf. Dat doet de familie al sinds 1777. Inmiddels staat de 7e generatie aan het roer. Ze maken huismerken zoals Sonnema Berenburg en Bobby's Gin, maar produceren ook merken voor andere partijen.

Wat jij precies gaat doen? Als QESH coördinator ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en doorvoeren van het kwaliteitsbeleid. Daarbij draag je mede zorg voor het realiseren en behouden van de benodigde kwaliteitscertificeringen en fungeer je als HACCP-teamleider. Ook heb je de opdracht om de HACCP certificering om te zetten naar ISO 22000 en daarna BRC.

Je beheert het kwaliteitssysteem, inclusief Arbo- en Milieuzorg, je bent verantwoordelijk voor de coördinatie klachtenbeheer, kwaliteitsinspecties en productanalyse en je voert interne audits uit. Ook zorg je voor de begeleiding van externe audits.

Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt wel van een uitdaging. Het bedrijf produceert een grote variëteit aan gedistilleerde dranken en er komen vaak nieuwe dranken bij. Dit brengt de nodige complexiteit en uitdagingen met zich mee. Jij doorziet het complexe productieproces snel en doorziet waar knelpunten zitten. Jij bedenkt structurele oplossingen en past de processen aan.

Jij bent iemand die goed kunt organiseren en je begrijpt dat communicatie heel belangrijk is. Je bent analytisch sterk, je werkt nauwkeurig en bent flexibel.

We kunnen je uiteraard nog veel meer vertellen over deze baan en dit mooie bedrijf! Ben je geïnteresseerd solliciteer dan meteen. Heb je vragen? Bel ons op 010-316 74 80

Vragen over deze vacature?

Michelle Bosmans Consultant
Michelle Bosmans

Functie-eisen

- Afgeronde hbo of wo-opleiding in de levensmiddelen technologie

Aanbod

- Salaris tussen €2500 en €3500 bruto per maand obv 40 uur
- Uitzicht op een vast contract
- Veel vrijheid en flexibiliteit
- Een baan in een mooi familiebedrijf met een informele sfeer
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie