• Productiemedewerker

    Raamsdonksveer 38 € 2000 - 2200 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Per direct beschikbaar en aan de slag binnen een hardwerkend productieteam binnen het houtfineer? Een 37,75 urige werkweek in dagdienst, 6 ADV dagen en salaris tot €2.300!

Als productiemedewerker ben jij iedere dag weer gemotiveerd om je steentje bij te dragen. Jij probeert dagelijks de beste kwaliteit te leveren op het gebied van het houtfineer en feedback hierover waardeer jij enorm. Jij vindt het namelijk belangrijk dat je echt je steentje bijdraagt binnen het proces.

Jouw werkdag

Vanuit de productie krijg jij de stroken fineer aangeleverd. Deze controleer jij op kwaliteit en kleur en lijm jij vervolgens aan elkaar om een grote plaat fineer te maken. Je checkt of de groeven in het fineer niet te groot en te diep zijn en bent hier behoorlijk nauwkeurig in. Onder jouw toezicht gaan er geen platen door de controle zonder dat ze aan de juiste kwaliteit voldoen! Wanneer de stroken niet recht zijn snijdt jij deze zo af dat deze dit wel zijn. Wanneer je een pallet gevuld hebt met houtfineer platen verplaats je deze naar het volgende proces binnen de productie.

Vragen over deze vacature?

Denise Slachter Consultant
Denise Slachter

Functie-eisen

- Een gemotiveerde instelling;
- Ervaring op de heftruck;
- Ervaring binnen de houtverwerking is een pré.

Aanbod

- Salaris tot €2.300 bruto per maand;
- Een werkweek van 37,75 uur;
- 25 vakantiedagen + ADV;
- Kans op vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie