Dit ga je doen

Wij zetten je op straat! Niet letterlijk, maar aan de poedercoat straat. Want bij dit bedrijf dat in de metaal zit, zijn ze nog op zoek naar een nieuwe collega! Salaris €1800 - €2200 omgeving Waalwijk. Dus heb je hier ervaring mee en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Dit bedrijf in Waalwijk zit in de metaal en hebben veel deuren en kasten die worden geproduceerd. Dagelijks begeleid je de metalen producten in de poedercoat straat. Een collega hangt de metalen kasten/deuren op en vervolgens komen ze bij jou en je andere poedercoat collega terecht. Jullie zorgen ervoor dat de producten kwalitatief in orde zijn en klaar zijn voor het volgende station, de droog ruimte! Daar staat dan weer een andere collega van jouw team, die de kasten vervoerd naar de assemblage afdeling.

Het bedrijf is erg flexibel, wanneer jij aangeeft dat je afwisseling fijn vindt, dan kunnen zij jou deze ruimte ook geven. Zo kan je bijvoorbeeld ook nog bij andere afdelingen in het proces worden betrokken. Denk aan de productie, laswerk, assemblage of transport.

Werktijden zijn in dagdienst van 07:30 uur tot 16:30 uur. Verder is de sfeer open en laagdrempelig. In deze productieomgeving sta jij sterk in de schoenen. Daarnaast is het bedrijf goed voor de medewerkers. Zo zul je ook wellicht een aantal collega's ontmoeten die er al langer dan 20 jaar werken!

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Ervaring met poedercoaten;
- Beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

- Geld, €1800- €2200 afhankelijk van ervaring;
- Fulltime functie met uitzicht op vast;
- Werken bij een flexibele werkgeven die met je mee denkt!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie