• Ploegleider (3 ploegendienst)

    Moerdijk 40 € 2800 - 3600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ben jij een daadkrachtige leider die zijn ploeg motiveert om het beste uit zichzelf te halen en daarmee de kwaliteit en de productiviteit waarborgt?

Jij als ploegleider bent iemand die verbinding maakt en zorgt voor positieve verandering in een team. Wij zijn op zoek naar een ploegleider in dagdienst en in 3 ploegen.

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern machinepark waar uiteenlopende profieloplossingen worden gemaakt voor klanten. Samen wordt er voor gezorgd dat er zo efficiënt mogelijk en tijdig geproduceerd en verpakt wordt. Dit alles gebeurd volgens klantspecificaties van profielen die wereldwijd worden gedistribueerd.

Als ploegleider geef je leiding aan een ploeg van ongeveer 18 tot 20 operators en ongeveer 10 medewerkers. Samen zorg je voor de realisatie van de geplande productie. Jij als ploegleider bent verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte werkverdeling. Je zorgt dat processen soepel verlopen en dat alle randzaken op orde zijn, zodat jouw medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Je hebt regelmatig contact met de manager productie betreft signaleringen en verbeteringen. En natuurlijk ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en zorg je dat de (veiligheids)regels worden nageleefd. Jij bent iemand die de samenwerking binnen het team belangrijk vindt maar ook de samenwerking met eventueel andere ploegen en afdelingen!

Je komt aan boord van een familiebedrijf waar een sterke drive is om de wedstrijd te winnen! Vanuit Moerdijk wordt er gezorgd dat er wereldwijd tevreden klanten zijn. Samen zijn jullie een beetje eigenwijs en willen jullie vooral het verschil maken.

Vragen over deze vacature?

Jolanda Govaarts
Jolanda Govaarts

Functie-eisen

- Een afgeronde opleiding op MBO4/MBO+ niveau;
- 2 tot 4 jaar werkervaring in operationele fabrieksomgeving in een soortgelijke functie of je hebt de ambitie deze stap te gaan zetten in je carrière;
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van de Engelse taal is een pré.

Aanbod

- Een salaris tussen de €2800,- en €3600,- afhankelijk van jouw ervaring en of je in ploegen gaat werken;
- Je komt te werken binnen een grote internationale organisatie die elk jaar blijft groeien;
- Veel uitdaging;
- Een winstdelingsregeling;
- Leuke extraatjes.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie