• Personeelsplanner Raaak Gorinchem

    Gorinchem 40 € 2200 - 2800 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Onze vestiging in Gorinchem zit in het centrum van de stad. Net als iedere Raaak vestiging heeft Gorinchem een eigen identiteit. De woorden die deze vestiging het best omschrijven zijn snel, direct en eigenzinnig!

Raaak Gorinchem heeft grote productie klanten waar planningen voor gemaakt moeten worden en waar iedere dag weer grote aantallen. RaaakKrachten aan de slag gaan. En daar kom jij om de hoek kijken. Want jij gaat die planningen fixen. Je searcht op verschillende jobsites en zorgt op een creatieve manier voor voldoende inschrijvingen. Je schakelt hiervoor veel met kandidaten en doet intakegesprekken. Omdat je met verschillende soorten mensen werkt loopt niet altijd alles volgens plan. Jij weet die tegenslagen om te draaien en blijft knokken om de planning rond te krijgen.

Je zorgt dat de administratie op orde is, je maakt bijvoorbeeld contracten voor RaaakKrachten. Ook doe je de bestellingen van bijvoorbeeld werkschoenen. Met jouw mensgerichte, nauwkeurige en pro actieve houding is dit alles voor jou geen enkel probleem.

Je gaat werken met Bart, Bennie, Claudia en Leendert. Een gezellig en hecht team. Ze werken hard en hebben een directe manier van communiceren maar zeker ook tijd voor een geintje!

Vragen over deze vacature?

Alice van der Starre
Alice van der Starre

Functie-eisen

- Je bent 40 uur per week beschikbaar.
- Mbo-niveau
- Kennis van Excel
- Je bent bereid om 1 avond in de week en af en toe op zaterdagochtend te werken
- Woonachtig in of de directe omgeving van Gorinchem geniet de voorkeur

Aanbod

- Een salarisindicatie tussen de €2200 - €2800 bruto per maand obv 40 uur per week
- Een opleiding tot uitzendmedewerker (SEU)
- Aantrekkelijke bonusregeling (we werken met teambonussen)
- Trainingen en opleidingen op maat via de Raaak Academy! Zodat je je kennis paraat hebt en volledig tot je recht kunt komen.
- Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en kunt helemaal jezelf zijn.
- Lunchvergoeding.
- 30 vakantiedagen
- Gezellige collega's en een hele fijne werksfeer (al zeggen we het zelf!)
- Memorabele uitjes en iedere week een gezellige vrijmibo
Jij hebt deze hele tekst gelezen en bent niet afgehaakt? Mooi. Dan moet je Alice eens benaderen. Zij kan je nog veel meer vertellen over deze uitdagende, hectische maar vooral hele toffe functie bij de leukste vestiging van Raaak Personeel (volgens Bart, Bennie, Claudia en Leendert dan). Dit kan via 06-23399836 of hr@raaakpersoneel.nl. Uiteraard mag je ook meteen klikken op de solliciteer knop. Dan neemt Alice contact met jou op!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie