Dit ga je doen

Op zoek naar een leuke baan als orderpikker in Waalwijk? Wil je lekker in de dagdienst werken en ben je niet bang voor een beetje kou? Salaris €1800 (ex toeslagen).

Als orderverzamelaar start jouw werkdag om 07:00 uur ’s ochtends. Maar nog voordat je werkdag begint heb jij je werkkleding al aan en maak je, onder het genot van een kopje koffie of thee, nog een praatje met je collega’s.

In het (diepvries)magazijn aangekomen volgt er een kort werkoverleg met de Flow manager. Tijdens dit overleg wordt de verwachte drukte en planning van die dag besproken. Daarna pak je de voice terminal met headset en log je in met jouw persoonlijke inlogcode. Met behulp van een elektrische pallettruck start je dan direct met het picken van de orders. Is de order compleet? Dan zorg je ervoor dat deze ingeseald wordt en op de juiste plek klaargezet wordt zodat deze later op de dag in de vrachtwagen kan worden geladen. Gedurende de dag verwerk je zo diverse orders en zorg je er samen met je collega’s voor dat aan het eind van de dag alle bestelling van onze klanten klaar staan voor transport.

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je wil in de kou werken (je krijgt uiteraard speciale thermokleding)
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je werkt nauwkeurig
- Je bent flexibel en stressbestendig
- Je spreekt Nederlands, Engels of Pools

Aanbod

- Een mooie functie in een innovatief en dynamisch familiebedrijf
- Koutoeslag € 0,20 bruto per uur en een vriestoeslag van € 3,- netto per dag wanneer je die dag 4 uur of langer hebt gewerkt
- Salaris van € 1800,- bruto per maand
- Dagdienst met werktijden van 7.00u-16.15u
- Leuke collega's
- Informele werkomgeving
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie