Dit ga je doen

Zoek jij een vaste baan waar je als operator ruimte krijgt om door te groeien? Waar je mee kan denken met het productieproces en waar je een mooi salaris kan verdienen? Reageer dan snel! Salaris tussen €2.000 en €2.500 + 15% ploegentoeslag.

Als inpak operator werk je in een twee ploegensysteem en ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de machines, het verhelpen van storingen en het optimaliseren van het productieproces. Daarnaast vind je het leuk om op de heftruck te stappen,

aangezien je de producten ook binnen de 'site' gaat vervoeren. De bedoeling is dus echt dat je allround ingezet kan worden!

Ook vind je het belangrijk dat je werkt in een schone en hygiënische werkomgeving. De producten komen in grote zakken. Dit kan soms best zwaar zijn. Een deel van het productieproces is geautomatiseerd, maar sommige werkzaamheden gaan nog met de hand.

Belangrijk is dus dat je fysiek in orde bent en kunt tillen.

Het bedrijf heeft ook nog een mengerij afdeling. Dit werk focust zich meer op de grondstoffen die worden gebruikt. Denk hierbij aan oliën en additieven die aan producten worden toegevoegd in het proces. Hiervoor is het belangrijk dat je het niet erg vindt om de mouwen op te stropen en eventueel vies te worden. Ook voor deze functie wordt er gewerkt in 2 ploegen en is het de bedoeling dat je allround in gezet kan worden. Hier staat nu niet direct een functie voor open, maar mocht deze afdeling je meer aanspreken, neem dan alsnog contact op, dan kunnen we bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je geen ervaring maar heb je wel affiniteit met techniek/productie en ben je super gemotiveerd om aan de slag te gaan als operator? Solliciteer dan ook! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk je dat je in het plaatje past? Solliciteer dan meteen. Heb je vragen over de functie? Bel ons! 0416-745 410.

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je bent bereid fysiek zware werkzaamheden te verrichten;
- Je hebt technisch inzicht;
- Je bent in het bezit van heftruckcertificaat en hebt hier meerdere jaren ervaring mee en nog recent op gereden;
- Je woont in de omgeving van Waalwijk.

Aanbod

- Salaris tussen de €2000 en €2500 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
- 15% ploegentoeslag bovenop je salaris ;
- Een zelfstandige en veelzijdige baan binnen een informeel bedrijf;
- Uitzicht op een vast dienstverband;
- Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie