Dit ga je doen

Werk je graag aan mooie producten op maat, heb je ervaring met het bewerken van houtproducten en heb je kennis van houtbewerkingsmachines en CNC gestuurde machines? Salaris tot € 2.500. Functie in 2 ploegendienst.

Voor een groeiend bedrijf uit Gorinchem zijn wij op zoek naar een fulltime houtbewerker/schaver met een leidinggevende rol. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het produceren en bewerken van houtproducten volgens opgegeven orders. Werktekeningen lezen is voor jou gesneden koek.

Je bent scherp op kwaliteit! Je werkt in een team met een teamleider en productiemedewerkers. Je instrueert nieuwe productiemedewerkers en je geeft (bege)leiding aan de medewerkers aan jouw lijn. Is de teamleider er niet? Jij neemt zijn taken over.

Je zorgt er te allen tijde voor dat het team in een veilige- en opgeruimde omgeving werkt. Kleine storingen aan de machines los jij zelf op. Als je ziet dat er verbeteringen mogelijk zijn op technisch vlak, draag je jouw ideeën aan bij de voorman. Kortom: dit is een allround functie waar genoeg ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de houtbewerker/schaver waar wij naar op zoek zijn? Neem dan direct contact met ons op via het nummer 0183 - 630 022 of solliciteer via de button.

Vragen over deze vacature?

Bart de Jong
Bart de Jong

Functie-eisen

+ Ervaring met bedienen en onderhouden van houtbewerkingsmachines en/of CNC-gestuurde machines (inclusief programmeren)
+ Ervaring met het bewerken van houtbewerkingsproducten volgens orders
+ Fulltime beschikbaarheid in dagdienst
+ Ervaring met (bege)leiding geven

Aanbod

+ Salaris tot € 2.500 bruto per maand
+ Uitzicht op een vast dienstverband
+ Een functie binnen een groeiend en stabiel bedrijf
+ De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie