Dit ga je doen

Operator in de voedingsbranche gezocht, 3 of 5 ploegendiensten, omgeving Bergschenhoek, salaris tot €2150 bruto per maand. Lees snel verder!

Jouw nieuwe opdrachtgever is een jonge onderneming, die zich richt op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Heb jij al ervaring als operator en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In jouw rol als operator ben je verantwoordelijk voor het correct verpakken van noten in de juiste hoeveelheden. Jij zorgt dat de verpakkingsmachines op de juiste wijze worden ingesteld zodat het productieproces optimaal kan verlopen. Uiteraard zorg je ook voor een tijdige aan- en afvoer van grondstoffen, emballage en eindproducten. Naast het bewaken van de technische staat van de productielijn verhelp je ook kleine technische storingen. Als dit niet lukt kun je altijd de hulp inschakelen van een technisch specialist.

Heb jij al ervaring in de foodsector en ben je bekend met hygiënevoorschriften? Dit is dan mooi meegenomen, maar geen absolute must. Ben jij de operator die we zoeken? Reageer dan snel!

Vragen over deze vacature?

Jeanny de Randamie Vestigingsmanager
Jeanny de Randamie

Functie-eisen

+ Ervaring als operator
+ Goede beheersing van de Nederlandse taal
+ MBO werk- en denkniveau

Aanbod

+ Een salaris tot €2.150 bruto per maand
+ Uitzicht op een vast contract bij het bedrijf bij een wederzijdse klik
+ Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een jong, dynamisch en groeiend bedrijf
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie