• Onderhoudsmonteur

    Oosterhout 40 € 2500 - 3100 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Heb jij ervaring als monteur en wil je werken in een omgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan? Bereid om in 3 ploegen te werken? Salaris tot €3100 per maand + ploegentoeslag.

Als monteur ga je aan de slag bij een innovatief productiebedrijf in Oosterhout. Het bedrijf maakt producten voor de bouwsector en wegens groei zijn ze op zoek naar monteurs met veel passie voor het vak! Het machinepark draait dag en nacht en het is mede jouw verantwoordelijkheid dat alles zo optimaal mogelijk werkt zodat producten tijdig worden afgeleverd bij de klanten.

Heb je ruime ervaring of ben je juist op zoek naar een baan om je technische kennis verder te ontwikkelen? In deze baan heb je voldoende uitdaging en is iedere dag anders!

Jouw werkdag

Je werkt wekelijkse verschillende diensten. Jij werkt namelijk in een 3-ploegendienst en hebt deze week de vroege dienst. Je komt aan in de productiehal en zegt je collega's gedag. Al snel word je door de productieploeg geroepen voor technische assistentie waar je mee aan de slag gaat. Terwijl je hier mee bezig bent kom je er gelijk achter dat dit productieproces eigenlijk ook anders zou kunnen. Je denkt hier later nog eens over na en deelt jouw bevindingen met de productieleider. Wie weet kan hij hier iets mee! Ook wanneer je iets tegen komt op het gebied van veiligheid, onderhoud of het verbeteren van het bedieningsgemak meld jij dit natuurlijk meteen! Gedurende de dag verricht jij onderhouds-. reparatie-, en nieuwbouwwerkzaamheden aan onder andere machines en gebouwen. Ook komt het tijdens jouw werkdag meerdere malen voor dat je moet helpen met het oplossen van storingen. Dit zijn storingen op elektrisch, mechanisch en proces technisch gebied.

Naast deze werkzaamheden voer je ook installatietechnische werkzaamheden uit. Niet alleen op het einde van jouw werkdag maar ook gedurende de dag zorg jij ervoor dat je werkomgeving netjes blijft en je neemt verantwoordelijkheid voor de aan jou toevertrouwde materialen.

Passie

Jij hebt echt passie voor wat je doet! Jouw enthousiasme en interesse zorgen ervoor dat iedere werkdag weer aanvoelt als een geslaagde dag. Ook ben je niet vies van wat hectiek. Dit is juist hetgeen dat jou scherp houdt. Tijdens je werk heb je behoorlijk wat afwisseling en geen dag is hetzelfde. Je werkt regelmatig op hoogte maar het woord hoogtevrees komt in jouw woordenboek niet voor! Jij vindt de afwisseling van het werken in 3-ploegen prettig en bent ook bereid om op zaterdagen te werken indien nodig.

Vragen over deze vacature?

Justin Youell
Justin Youell

Functie-eisen

- Enige ervaring in een soortgelijke functie binnen een productie omgeving;
- In het bezit van een hoogwerker- en/of hefftruckcertificaat of bereid deze te halen;
- Woonachtig in de regio Oosterhout.

Aanbod

- Salaris tussen €2700 en €3100 bruto per maand exclusief ploegentoeslag, afhankelijk van ervaring;
- Een no-nonsense werkomgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan;
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen;
- Reiskostenvergoeding.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie