• Onderhoudsmonteur

    Oosterhout 40 € 1900 - 2500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ervaring met mechanisch en elektrotechnisch onderhoud en op zoek naar vastigheid? Ga aan de slag als Monteur via Raaak Personeel. Mogelijkheid tot een jaar contract + salaris tot €3.300.

Via Raaak Personeel ben jij aan de slag als Monteur. Afhankelijk van jouw wensen is dit bij dezelfde werkgever of bij meerdere werkgevers waarbij jij voornamelijk mechanische en / of elektrische werkzaamheden uitvoert. Voor jou is het prima dat je werktijden verschillen. Jij staat namelijk open voor het werken in de ploegen!

Voor jou is het een uitdaging om de fabriek draaiende te houden. Jij bent als monteur verantwoordelijk voor het verrichten van inspecties, reparaties, onderhoud en revisie aan onderdelen van machines en installaties. Je lost zelfstandig storingen op en geeft advies als het gaat om het aanpakken van verbeteringen en gebreken van machines. Je ondersteunt je collega's en zorgt voor een veilige werkplek voor de medewerkers. Jij hebt echt passie voor wat je doet! Jouw enthousiasme en interesse zorgen ervoor dat iedere werkdag weer aanvoelt als een geslaagde. Ook ben je niet vies van wat hectiek. Dit is juist hetgeen dat jou scherp houdt. Tijdens je werk heb je behoorlijk wat afwisseling en geen dag is hetzelfde.

Werken voor Raaak Personeel

Via Raaak Personeel krijg jij de mogelijkheid om direct met een (half)jaarcontract aan de slag te gaan als monteur. Wij zorgen er voor dat je bij een voor jouw passende werklocatie aan de slag kan. En het liefste ook nog eens voor een langere periode! Uiteraard begeleiden we jou hierin.

Vragen over deze vacature?

Denise Slachter Consultant
Denise Slachter

Functie-eisen

- Een afgeronde technische opleiding;
- Ervaring als monteur in een productie omgeving;
- Je bent bereid om in ploegen te werken.

Aanbod

- Salaris tot €3.300 per maand;
- Mogelijkheid voor een jaarcontract ;
- Reiskostenvergoeding;
- Loopbaanbegeleiding voor hulp bij je carrière doelen;
- Gezellige vrijdagmiddagborrel met je contactpersonen bij Raaak Personeel Oosterhout.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie