Dit ga je doen

Mechanica, pneumatiek of hydrauliek? Jij hebt er allemaal verstand van?! Wij zoeken tijdelijk een onderhoudsmonteur voor een technisch productiebedrijf in Dordrecht. Salaris van 2600 excl. ploegendienst.

Storingen verhelpen, onderhoud plegen en het modificeren van nieuwe machines. Het hoort allemaal bij jouw werkzaamheden voor minimaal 2 maanden. Jij controleert de machines in de fabriek op de juiste werking, controleert op slijtage en bestelt waar nodig nieuwe onderdelen. Ook geef je advies over de eventuele vervanging van machines. In samenwerking met de proces engineers monitor je veel voorkomende storingen en zoek je naar oplossingen.

In dit bedrijf ligt altijd wel een nieuwe uitdaging op je te wachten. Zo maak je in samenwerking met de productiemanager en proces engineers hulpmiddelen om het productieproces te ondersteunen. En bouw je volgens opdracht nieuwe werkplekken en verander je bestaande. Dit is slechts een greep uit jouw werkzaamheden. Al jouw taken hebben één ding gemeen; je moet er een uitstekende kennis van techniek voor hebben. Heb jij alle vaardigheden in huis? Solliciteer dan meteen.

Heb je vragen? We vertellen je graag nog meer over deze veelzijdige functie. Bel Raaak Papendrecht op 078-303 03 06. We horen je graag!

Vragen over deze vacature?

Esther van der Baan
Esther van der Baan

Functie-eisen

Functie-eisen
" Kennis van mechanische, pneumatische en hydraulische techniek
" Je vindt het niet erg om tijdelijk werk te verrichten voor minimaal een paar maanden
" Je kunt technische tekeningen lezen
" Je hebt verstand van gereedschappen en je bent vaardig in verspanende technieken (conventionele draaibank, frezen, slijpen, boren, tappen)
" Je hebt kennis van Word, Excel dbase en Outlook

Aanbod

Aanbod:
" Een salaris tot om en nabij 2600 excl. ploegen
" Uitzicht op een vaste baan
" Veel mogelijkheden tot bijscholing het volgen van cursussen
" Een baan binnen een gezond, internationaal opererend bedrijf
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie