Dit ga je doen

Zoek jij een uitdagende baan in een bedrijf waar betrokkenheid belangrijk is? Met een fijne bedrijfscultuur én groeimogelijkheden? Wij zoeken een onderhoudsmonteur in dagdienst. Salaris tot €3.000 + uitzicht op vast!

Jij gaat werken in een familiebedrijf in de foodsector dat over de hele wereld producten levert. De sfeer en de begeleiding binnen deze organisatie wordt door veel mensen als enorm positief ervaren, er is een fijne bedrijfscultuur met veel betrokkenheid.

Als onderhoudsmonteur ben jij bezig met preventief onderhoud en reparatie van verpakkingsmachines en productielijnen. Geen storing is voor jou te moeilijk! Je bouwt de verschillende productielijnen om en je ondersteunt externe monteurs.

Jij bent iemand die oog heeft voor belangrijke zaken als hygiëne, kwaliteit en veiligheid. Je bent zelfstandig en communicatief vaardig. Je vindt het geen probleem om consignatiediensten te draaien.

Vragen over deze vacature?

Eric Szigetti
Eric Szigetti

Functie-eisen

Je hebt een mbo-4 opleiding afgerond in een technische richting, zoals mechatronica, wtb of je hebt al meerdere jaren ervaring met dit soort werk
- Je hebt aantoonbare ervaring met onderhoud van machines en besturingen in een productieomgeving, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie
- Ervaring met TIG lassen
- Je woont maximaal 30 minuten rijden van Waalwijk

Aanbod

- Een salaris tot €3.000, afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Uitzicht op vast contract
- Reiskostenvergoeding
- Een plek in een mooi bedrijf met doorgroeikansen
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie