• Monteur Buitendienst

    Breda 40 € 2500 - 3800 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Zoek jij de afwisseling van werken op locatie en in de werkplaats? Ervaring in de metaal? Aan de slag als Monteur. Salaris tot €3800!

Heb je al ruime ervaring en ben je toe aan een nieuwe stap? Of heb je nog niet zoveel ervaring maar wil je jezelf juist graag in technisch vakgebied ontwikkelen? We zoeken zowel een Junior als Senior Monteur.

Als startende Monteur assisteer je bij het uitvoeren van het installeren van kleppen en de verwijdering hiervan uit de installaties bij klanten. Jij kunt goed tekeningen lezen en bent snel van begrip. Kortom, je helpt de seniormonteurs bij alle werkzaamheden.

Als ervaren Monteur voer je controles uit aan kleppen en onderdelen. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties. Je demonteert, reinigt en zorgt vervolgens dat alles weer optimaal werkt. Waar nodig stuur je andere service monteurs op locatie aan. Je voert inspecties uit en rapporteert je bevindingen aan de Supervisor. Daarnaast kun je als Monteur zelfstandig tekeningen en onderhoudsinstructies lezen. Vanzelfsprekend werk jij altijd volgens de veiligheidsregels.

Jij kunt goed tegen stress en werkdruk. Jouw expertise wordt tenslotte ingeroepen als er belangrijke reparaties moeten worden uitgevoerd. Je bent precies, fysiek sterk en overwerken tot alles weer werkt, vind je geen probleem. Mocht je het een uitdaging vinden om ook af en toe in het buitenland te werken, dan is dat ook mogelijk!

Vragen over deze vacature?

Michelle Jilisen Consultant
Michelle Jilisen

Functie-eisen

- Minimaal 1 jaar ervaring in een mechanische functie, bij voorkeur met kleppen;

Aanbod

- Salaris tussen €2500 en €3800, afhankelijk van ervaring;
- 25 vakantiedagen + ATV vergoeding;
- Reiskostenregeling;
- Informele, prettige werksfeer;
- Mogelijkheid tot direct dienstverband bij de opdrachtgever.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie