• Meubelmaker

    Barendrecht 40 € 2250 - 2600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Werk jij graag met precisie aan een mooi meubelstuk? Dat is wat je gaat doen als meubelmaker bij dit bedrijf in de interieurbouw. Salaris tot €2600,-.

In jou rol als meubelmaker werk je telkens aan een nieuw project. Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van maatwerk meubilair en interieurdelen. Deze worden speciaal voor de klant gemaakt en voldoen aan de beste kwaliteitseisen. Nadat je het meubelstuk hebt gemaakt wordt deze in elkaar gezet om ervoor te zorgen dat alles klopt, je assembleert je product dus. Hierna haal je het weer uit elkaar zoals het compleet naar de klant gaat, wat een service!

Het bedrijf maakt projectmatig meubelen voor verschillende branches. Denk hierbij aan scholen, bibliotheken en defensie. Je komt te werken in een informeel team waar hard gewerkt wordt! Op de werkplaats gebeurt het allemaal en daar weet jij je draait goed te vinden. In de showroom zijn een groot deel van jullie producten te vinden en jij kan vol trots vertellen over de mooie projecten waaraan je bijdraagt!

Vragen over deze vacature?

Iris Velda
Iris Velda

Functie-eisen

+ MBO werk- en denkniveau
+ Enkele jaren relevante werkervaring
+ Secuur werken is de normaalse zaak van de wereld

Aanbod

+ Fulltime werkweek
+ Salaris tot €2600,- op basis van kennis en ervaring
+ ADV dagen
+ Informele werksfeer
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie