• Meewerkend Voorman Industrie

    Zevenbergschen Hoek 40 € 3200 - 3500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Heb jij ervaring als werkplaats chef of meewerkend voorman in de techniek? Kun jij delegeren én bijspringen? Salaris €3500 + 30 vakantiedagen + direct in dienst.

Als Meewerkend voorman kom je te werken bij een toonaangevend Amerikaans bedrijf op het gebied van industriële verhuurmaterieel . Denk hierbij aan mobiele tankopslag, pompen en filtratiesystemen. De producten worden verhuurd aan industriële klanten, zoals raffinaderijen en chemische fabrieken tijdens onderhoud, shutdowns en noodsituaties.

Als Meewerkend voorman werk je in dagdienst van 08:00 tot 17:00 uur in de werkplaats. In de werkplaats staan de verhuurde opslagtanks die gereed staan voor onderhoud en inspectie. Je stuurt 3 monteurs en 1 pompen specialist aan. Er heerst een directe aanspreekcultuur.

Als Meewerkend voorman ben jij degene die er samen met je team voor zorgt dat de verhuurmaterialen en werkplaats altijd in goede conditie zijn. We doen bij terugkomst van een huurproject een grondige inspectie en (preventief) onderhoud om er voor te zorgen dat onze klanten altijd met optimaal functionerend materieel werken. In de rol van Meewerkend voorman plan en verdeel je het werk en zorg je dat de planning gehaald wordt. Ieder ochtend om 08:00 uur is "the start of the day" waarbij veiligheid altijd wordt besproken en jij verdeelt de werkorders aan de monteurs.

Uiteraard draag je zelf bij aan de uitvoering van de werkzaamheden, denk daarbij aan: inspecteren en onderhouden van tanks, materieel klaarzetten voor de monteurs zoals pompen en slangen en de tanks in de werkplaats rijden. Verdeling van de werkzaamheden: het zwaartepunt ligt op het aansturen van het team en het meewerken. Vervolgens doe jij de eindcontrole van de geïnspecteerde tank, beheer je de voorraden van benodigd materieel (van pompen tot tie-rips) en verdeel je de werkorders.

Werken onder veilige omstandigheden is het allerbelangrijkste. Daarom draag je altijd een overall, een veiligheidsbril en een helm.

Als Meewerkend Voorman ben je duidelijk in je communicatie maar ook betrokken bij de medewerkers. Je hebt een flexibele en praktische instelling en bewaart overzicht op de planning. Je delegeert waar mogelijk en springt in waar nodig.

Vragen over deze vacature?

Merel Olifiers
Merel Olifiers

Functie-eisen

- Je bent een voorbeeld op het gebied van en stelt hoge eisen aan veiligheid;
- Je hebt ervaring aansturen van een team
- Je hebt werkervaring binnen een technische omgeving waarvan 3 jaar als meewerkend voorman / chef werkplaats
- MBO werk- en denkniveau

Aanbod

- Direct in dienst bij de opdrachtgever (wij verzorgen de werving & selectie)
- Een salaris wat ligt tussen €3.200 en €3.500 bruto per maand (op basis van jouw ervaring)
- Goed pensioen op maat
- 30 vakantiedagen
- Ruime opleidingsmogelijkheden
- Gedegen inwerktraject via een Europees trainingsmanager
- Een afwisselende functie
- Gezellige pauzes met de verschillende afdelingen
- Reiskosten á € 0,19 netto de kilometer
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie