• Medewerker Technische Dienst

    Vlaardingen 40 € 2470 - 3354 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ervaring in de technische dienst? Mechanisch aangelegd en kan je ook nog TIG lassen? Medewerker technische dienst gezocht. Salaris tot € 3354.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Schiedam zijn we op zoek naar een fulltime medewerker technische dienst. Ben je mechanisch goed onderlegd en zie je jezelf als allround techneut aan de slag gaan voor een bedrijf die in de voedingsmiddelenbranche zit? We bieden een salaris tussen € 2.470 en € 3.354 bruto op basis van 40 uur per week!

In de functie van Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de technische

staat van het machinepark voornamelijk op mechanisch gebied. Je zorgt ervoor dat de productie op een effectieve en voedselveilige manier plaats kan vinden en draagt zorg voor revisies aan machines, hierbij horen ook TIG laswerkzaamheden bij.

Het lokaliseren, beoordelen en oplossen van storingen en het draaien van storingsdiensten zijn een groot deel van de werkzaamheden. Daarnaast zal je niet alleen (preventieve) onderhoudswerkzaamheden aan machines en apparatuur uitvoeren, maar ook modificatie- en nieuwbouwwerkzaamheden. Dit alles volgens technische specificaties, tekeningen, handleidingen en instructies die worden geregistreerd en bijgehouden in het systeem.

Je neemt deel aan diverse technische projecten en draagt verbetervoorstellen aan ter verbetering van (proces) technische situaties conform diverse kwaliteitssystemen.

Heb je interesse in de functie reageer dan snel op de functie! Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je bellen naar 010-3167480

Vragen over deze vacature?

Jeanny de Randamie
Jeanny de Randamie

Functie-eisen

- Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica op niveau 3 of 4.
- Ervaring met TIG lassen.
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de food.
- Indien je daarbij kennis van en / of affiniteit met Meet en Regeltechniek, PLC's, NEN3140 en/of indien je kennis van en/of affiniteit met Industriële Automatisering hebt, dan is dat een pré.

Aanbod

- Een functie met veel uitdaging en zelfstandigheid, waarbij er genoeg ruimte is voor eigen initiatief.
- Salaris van €2.470 tot €3.354 bruto per maand. Afhankelijk van opleiding en ervaring. Exclusief een eindejaar percentage van 4,25 %
- Je komt te werken binnen een gezellig team met een informele sfeer.
- Doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling zijn volop aanwezig.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie