• Medewerker technische dienst

    Etten-Leur 40 € 2500 - 4000 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Wil jij aan de slag als medewerker technische dienst om bij te dragen aan goede productie resultaten? Wil jij in 2- of 3-ploegendienst werken en een salaris verdienen afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2500-€4000? Dit is je kans!

Als medewerker technische dienst ga je aan de slag voor een opdrachtgever die pizzabodems produceert en verkoopt voor binnen- en buitenlandse markt. Binnen het bedrijf zijn ongeveer 18 medewerkers tegelijkertijd werkzaam en er hang een informele sfeer.

Jij gaat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op werktuigbouwkundig en elektronisch gebied uitvoeren. Hierbij houdt jij als medewerker technische dienst de gestelde eisen in het oog ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Daarnaast wordt er verwacht dat je meedenkt en meewerkt aan procesverbeteringen en procesoptimalisatie.

Als medewerker technische dienst heb je ervaring op het gebied van elektrotechniek of ben je bekend met het werken aan mechanische machines. Vanzelfsprekend beschik jij dan ook over een technisch inzicht. Jij houdt absoluut niet van stilzitten en je bent graag het merendeel van de dag bezig met sleutelen. Naast het sleutelen ben je ook verantwoordelijk voor de inkoop en de voorraad van de technische onderdelen. Deze administratieve werkzaamheden vormen een klein, maar belangrijk onderdeel van jouw rol als medewerker technische dienst.

Vragen over deze vacature?

Laura Kerstens

Functie-eisen

-Jij hebt ervaring op het gebied van elektrotechniek of mechanica
-Jij hebt mbo werk- en denkniveau
-Wanneer je ervaring hebt met food productie is dat een pré

Aanbod

-Afhankelijk van jouw ervaring ga je een salaris verdienen tussen de €2500 en de €4000
-Je gaat een de slag voor een tof bedrijf waar een informele sfeer hangt
-Je krijgt de ruimte om mee te denken over procesverbeteringen
-Reiskostenvergoeding
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie