• Assistent inkoop en logistiek

    Waalwijk 32 - 40 € 2000 - 2600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Vind jij klantcontact leuk en weet jij het overzicht te bewaren en problemen op te lossen? Dan is de functie van assistent inkoop en logistiek echt iets voor jou! Salaris €2000 - €2800 , 32-40 uur omgeving Waalwijk.

In deze functie voer je een breed scala aan werkzaamheden uit voor de inkoop en logistieke afdeling. Je maakt offertevergelijkingen en deze controleer je met de voorcalculatie. Van hieruit ontstaat er een inkoopvoorstel, welke geaccordeerd moet worden bij de verantwoordelijke. Zodra het akkoord is gegeven, plaats jij de uiteindelijke bestelling en bewaak je ook de levertijden van de lopende orders. Dit geldt voor grondstoffen en halffabricaten, maar ook voor externe bewerkingen. De administratieve afhandelingen van dit traject komen ook bij jou te liggen.

Je bent als assistent inkoop en logistiek onderdeel van het bedrijfsbureau, waarin verschillende disciplines zijn samengevoegd. Hierbij kun je denken aan werkvoorbereiding, inkoop en productieplanning.

Je kunt je inbeelden dat je in deze functie erg veel klantcontact hebt. Hiervoor is het een vereiste dat je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift beheerst. Wanneer je de Duitse taal beheerst is dat helemaal geweldig, maar het is geen must!

Jouw communicatieve vaardigheden komen in deze functie goed van pas en je weet hoe je snel en effectief moet schakelen in een hectische situatie. De organisatie is groeiende en er zijn veel mogelijkheden tot zelfontplooiing en ontwikkeling. Werktijden liggen tussen 08:00 en 16:30 uur.

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt ervaring in een soort gelijke functie opgedaan;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse in woord en geschrift (Duits pré).

Aanbod

- Werken bij een professionele, platte en informele organisatie;
- Ruimte voor zelfontplooiing en doorgroei;
- Salaris afhankelijk van ervaring tussen €2000 en €2600 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
- Uitzicht op een vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie