• Medewerker binnendienst verzekeringen 24 uur

    Waalwijk 24 € 2150 - 2350 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Jij bent klantgericht, administratief sterk en je wil alles leren over verzekeringen, hypotheken en financieel advies? Mooi! Dan kan je aan de slag bij Inzicht Financieel in Waalwijk. We zoeken een Medewerker binnendienst voor 24 uur. Startsalaris €2150 - €2350.

Inzicht Financieel ontzorgt klanten op financieel en administratief gebied, van verzekeringen tot hypotheken. Het bedrijf bestaat in de huidige vorm ruim vier jaar maar eigenaar Carolie van Boxtel heeft al 15 jaar ervaring in het vak. Inzicht Financieel groeit en daarom is er plek voor een medewerker binnendienst voor 24 uur.

Jij staat aan het begin van een mooie carrière en hebt al wat werkervaring opgedaan bij een verzekeringskantoor. Je hebt commercieel inzicht en je bent leergierig. En een beetje dwars. Waarom dat laatste? Bij Inzicht Financieel werken we voor de klant. Niet voor de bank. We vragen altijd door en gaan voor onze klanten door het vuur. Past dit bij je? Lees dan vooral verder!

Jouw werkzaamheden bij Inzicht Financieel zijn zeer gevarieerd; je ondersteunt je collega's, staat klanten te woord en regelt de polisadministratie. Je komt bij Inzicht Financieel terecht in een team van drie. Je werkdagen deel je in overleg met je collega's in.

Uiteraard is het belangrijk dat je sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent tenslotte de hele dag met allerlei soorten mensen in gesprek. Je weet van aanpakken, kunt goed commercieel denken en je stelt de klant altijd centraal. Ben jij de integere, oprecht betrokken medewerker die we zoeken? Aarzel dan niet langer en stuur je cv en motivatiebrief naar Carolie van Boxtel via info@inzichtfinancieel.nl.

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je hebt al enige werkervaring in de verzekeringsbranche opgedaan;
- Je hebt bereid om te leren en wft-certificaten te halen;
- Je bent 24-uur per week beschikbaar.

Aanbod

- Een startsalaris €2150 - €2350 bruto per maand op basis van 40 uur;
- Meteen in dienst bij Inzicht Financieel;
- De kans jezelf te blijven ontwikkelen binnen de branche;
- Een baan voor de lange termijn in een groeiend bedrijf.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie