• Magazijnmedewerker parttime

    Oosterhout 16 - 28 € 650 - 1200 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Direct aan de slag en geld verdienen? Parttime of als bijbaan? Voor Montapacking in Oosterhout zijn we op zoek naar Magazijnmedewerkers voor langere tijd!

Het is bijna zover, de Sint en Kerstman zijn over een paar weken weer in ons land. In deze periode draaien webshops overuren en ook bij Montapacking is het dan gezellig druk! Montapacking regelt namelijk de logistiek voor meer dan 360 webshops.

Wat ga je doen?

Als Magazijnmedewerker ga je aan de slag in het magazijn van Montapacking. Jij of iemand uit jouw omgeving koopt in deze periode vast wel een aantal leuke cadeaus via een webshop. Jij bent degene die ervoor zorgt dat deze producten worden ingepakt en op tijd voor de feestdagen bij jouw buren, vrienden of familie op de mat liggen! Ook kun je worden ingezet op de controle van inkomende goederen en het picken van orders met een handscanner.

Wil jij graag naast je studie wat geld bijverdienen? Dan kun je als Magazijnmedewerker aan de slag in de avonduren tot 23.00 en/of op zaterdag.

Ben je parttime beschikbaar? De werktijden zijn in overleg te bepalen. Wil je graag 2 of 3 dagen per week onder schooltijd werken van 09.00 - 15.00 uur of ben je maar tot 13.00 uur beschikbaar. Geen probleem! Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Je komt te werken in een bedrijf met gezellige collega's en een prettige werksfeer.

In verband met de enorme drukte rond de feestdagen, is het belangrijk dat je in ieder geval 3 zaterdagen beschikbaar bent. Namelijk 30 november, 21 december en 28 december.

Vragen over deze vacature?

Michelle Jilisen Consultant
Michelle Jilisen

Functie-eisen

- Je bent per direct beschikbaar;
- Betrouwbaar, je komt op tijd en komt afspraken na;
- Je woont binnen een straal van 15 km rondom Oosterhout (er worden geen reiskosten vergoed);

Aanbod

- €9,44 bruto per uur in dagdienst, vanaf 21 jr en ouder;
- Gezellige collega's;
- Baan voor langere tijd.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie