• Machine Operator

    Heijningen 40 € 2200 - 2700 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Een baan voor de toekomst? Een salaris tussen de €2200,- en €2700,- bruto per maand, exclusief toeslag?

Jouw nieuwe werkgever is hét bedrijf voor complexe projecten en meest ervaren staalconstructeur. Jij kan een deel uit maken van alle gave projecten die jouw nieuwe werkgever realiseert.

Als Machine Operator ben jij verantwoordelijk voor het goed instellen en optimaal laten werken van de machines. Je controleert het te bewerken materiaal op afmeting en kwaliteit, het uiteindelijke doel is dat je 2 machines tegelijkertijd gaat monitoren. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid, dit is natuurlijk een hele mooie uitdaging voor jou! Na bewerking controleer je nogmaals het materiaal op afmeting en kwaliteit en maak je de materialen gereed voor intern transport. Je lost kleine problemen op en verricht klein onderhoud aan de machines.

Deze functie is in dagdienst, bij drukte wordt er regelmatig in 2 ploegen gewerkt en soms ook in 3 ploegen. Hier voor krijg je natuurlijk een ploegentoeslag, van 23% en 25%. Voor deze functie hoef je geen ervaring hebben als Machine Operator. Met alle plezier zullen jouw collega's je de kneepjes van het vak als Machine Operator leren. Wel is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in machines en gedreven bent het uiterste uit de machines te halen! Als je in je loopbaan al wel eens in een metaal bedrijf hebt gewerkt is dit wel echt een pluspunt. Er wordt namelijk wel verwacht dat je het technische inzicht hebt en dit ook toe kan passen in je werk.

Het bedrijf waar jij komt te werken vind het belangrijk dat jouw capaciteiten volledig worden benut. En dat jij met veel plezier, voldoening en erkenning kunt werken. Daarin kun je ook je eigen loopbaan vormgeven. Samen met jouw leidinggevende wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Dit is een plan met concrete acties om je verder te helpen in je ontwikkeling.

Vragen over deze vacature?

Charlotte Magielse Consultant
Charlotte Magielse

Functie-eisen

- Technisch inzicht, affiniteit met metaal/staal;
- Bereid tot het werken in 2 of 3 ploegendienst;
- Motivatie om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Aanbod

- Goed salaris tussen de €2200,- en €2700,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag;
- Reiskosten;
- Een baan voor de toekomst met ontzettend veel mogelijkheden;
- Leuke werksfeer;
- Veel verantwoordelijkheid en uitdaging om iedere dag weer bij te leren;
- Mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te gaan.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie