• Machinaal houtbewerker

    Barendrecht 40 € 2250 - 2600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ben jij specialist in het verwerken van hout en lever je je collega's graag het juiste hout? Kom dan werken bij deze interieurbouwer als machinaal houtbewerker. Salaris tot €2600,-

Jou dag begint bij het instellen van de machines voor de houtbewerking. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de machine niet stil staat en dat het boren en de plaatbewerking volgens plan verloopt. Je houdt de snelheid erin, ziet wanneer er een frees bot is en lost storingen direct op. Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Je voert nauwlettend kwaliteitscontroles uit. Vervolgens lever je het product af bij je collega die alle onderdelen samenstelt tot een meubelstuk. Aan het einde van de dag zorg jij er tevens voor dat de machine weer in top conditite gebracht wordt voor de volgende dag. jij weet dus alles van je machines!

Het bedrijf maakt projectmatig meubelen voor verschillende branches. Denk hierbij aan scholen, bibliotheken en defensie. Je komt te werken in een informeel team waar hard gewerkt wordt! Op de werkplaats gebeurt het allemaal en daar weet jij je draait goed te vinden. In de showroom zijn een groot deel van jullie producten te vinden en jij kan vol trots vertellen over de mooie projecten waaraan je bijdraagt!

Vragen over deze vacature?

Iris Velda
Iris Velda

Functie-eisen

+ MBO werk- en denkniveau (minimaal niveau 2)
+ Ervaring als machinaal houtbewerker
+ Je werkt secuur en houdt de snelheid erin
+ Leergierig en gemotiveerde houding

Aanbod

+ Fulltime, 40urige werkweek
+ Een salaris tot €2600,- op basis van kennis en ervaring
+ Informele werksfeer met leuke collega's
+ ADV dagen
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie