• Logistiek Medewerker

    Tilburg 40 € 9,5 - 12 per uur
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken in de metaalbranche? Wil jij een combinatie van logistiek en productie? Salaris tussen €9,50 en €12 bruto per uur? In Tilburg zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker!

Een van de grootste staaldistributie- en staalservicecentra in de Benelux is op zoek naar jou! Dit familiebedrijf in Tilburg bestaat maar liefst 126 jaar. Samen met zo'n 50 collega's werk je iedere dag aan het zagen, bewerken en verplaatsen van staalobjecten, conform de opdracht van de klant. Daarnaast help je bij het laden en lossen van de vracht en draag je bij aan de algehele veiligheid. In totaal werken er ongeveer 100 collega's, die allemaal een passie hebben voor de branche.

Er is een platte organisatiestructuur en er heerst een no-nonsens mentaliteit. Je moet hier niet alleen tegen kunnen, maar je moet er ook van houden. Je moet tegen een stootje kunnen, aangezien je gaat werken met objecten van 7000 kg per stuk. Natuurlijk zijn er de nodige hulpmiddelen, maar we zoeken een echte doorzetter. Eentje die van aanpakken weet.

In principe wordt er in de dagdienst gewerkt, maar er wordt wel een flexibele instelling van je gevraagd. Er kunnen uren verschoven worden en in de toekomst is het mogelijk dat dit bedrijf overstapt op een 2-ploegensysteem.

Past dit helemaal in jouw straatje? Solliciteer dan nu!

Vragen over deze vacature?

Lisa Soeter

Functie-eisen

- Passie voor metaal
- Basiskennis techniek
- Ervaring in de productie of in een magazijn
- Fulltime beschikbaar en een flexibele instelling

Aanbod

- Bruto uur salaris €9,50 - €12
- Een dynamische omgeving
- Een leuk team, dat elkaar ook graag verder wil brengen
- Een organisatie waar mensen tot hun pensioen willen blijven werken
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie