Dit ga je doen

Heb jij ervaring met bouwmaterialen, kan je overweg met een reachtruck en vindt je het leuk klanten te adviseren? Reageer dan nu op deze toffe functie in dagdienst! Salaris tussen de €1800 en €2200 bruto.

Als fulltime magazijnmedewerker bouwshop kom je te werken in een klein team met 2 collega's. Jij gaat jouw collega's ondersteunen op de winkelvloer én in het magazijn. Jouw werkzaamheden zijn het helpen van klanten, laden en lossen, controleren van de voorraad en het op orde houden van het magazijn.

Bij voorkeur heb je als magazijnmedewerker bouwshop kennis van bouwmaterialen, zodat je klanten een goed advies kan geven en te woord kan staan. Je rijdt ook regelmatig op een heftruck of een reachtruck wanneer je orders gaat picken of de klant helpt met het laden en lossen. De werkzaamheden zijn heel afwisselend we zullen je nog wat meer uitleg geven! Jij houdt je namelijk ook bezig met het verwerken van inkomende en uitgaande goederen, je controleert ontvangsten op kwaliteit en kwantiteit, het opslaan van goederen en je zorgt voor orde en netheid in het magazijn. De werkzaamheden zijn zowel binnen als buiten.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van een vaste roostervrije dag. Ook wordt er op zaterdag ochtend gewerkt, 1 keer per 2 weken van 08.00-12.00 uur.

Nog even wat meer informatie over jouw nieuwe werkgever! Je komt te werken bij een organisatie met meerdere vestigingen. Jij als magazijnmedewerker bouwshop, komt te werken op de vestiging in Tilburg. Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in bouwmaterialen en levert een totaalpakket aan bouw-, hout-, en afbouwmaterialen.

Vragen over deze vacature?

Charlotte Magielse
Charlotte Magielse

Functie-eisen

- Je hebt kennis of ervaring met bouwmaterialen
- Je bent in het bezit van een geldig hef- of reachtruckcertificaat of je bent bereid deze te verlengen via Raaak Personeel
- Je bent fysiek sterk zodat je zware materialen op kan tillen
- Je beheerst de Nederlandse taal goed

Aanbod

- Het salaris ligt tussen de €1800 en €2200 bruto (CAO Hibin, afhankelijk van leeftijd en ervaring)
- Een baan met uitzicht op een vast contract
- Een functie in dagdienst
- De mogelijkheid om jouw certificaten te verlengen via Raaak Personeel
- Een hecht team, met gezellige collega's
- De eerste periode is op uitzendbasis, hierna ga je in dienst bij de werkgever
- Wanneer je in dienst gaat bij de werkgever krijg je een ruime verlofregeling met 37 vakantiedagen
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie