Dit ga je doen

Heb jij een technische opleiding en wil jij graag werken als Monteur Storing & Onderhoud in de 3-ploegen? In Tilburg zoeken wij een Monteur storing & onderhoud! Salaris €2.200 - €3.000 + 20 % ploegentoeslag.

Onze opdrachtgever produceert voedingsmiddelen in Tilburg en is op zoek naar uitbreiding voor het monteursteam. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat het machinepark optimaal functioneert. Je zorgt voor (preventief) onderhoud en lost storingen op. Deze kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn. Wij zijn op zoek naar iemand waarbij mechanische en technische storingen geen punt zijn. Scholing behoort hierbij tot de mogelijkheden. De werkzaamheden vinden plaats in drie ploegen en beginnen op zondagavond om 22.00 uur.

Naast het verhelpen van storingen en het plegen van onderhoud ben jij bezig met het dagelijks voeren van KPI overleg, het begeleiden van monteurs van externe partijen, het plegen van onderhoud aan het gebouw en het schoonhouden van de werkplaats en reparatieomgeving.

Bij aanvang loop jij een paar weken mee met de hoofdmonteur om zowel het bedrijf als de machines zo goed mogelijk te leren kennen. Als jij dit goed hebt doorlopen ga jij jouw inwerktraject in! Interesse? Solliciteer dan direct!

Vragen over deze vacature?

Marc Janssen
Marc Janssen

Functie-eisen

- Een afgeronde technische MBO opleiding
- Bereid om te werken in de 3 ploegen
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

- Salaris tussen €2.200 en €3.000
- Ploegentoeslag van 20%
- Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
- Erg veel ruimte voor eigen inbreng
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie