Dit ga je doen

Kan jij mensen aan het werk zetten? Heb jij ervaring in de koeltechniek en een hbo-niveau? Solliciteer dan direct en wordt in Waalwijk coördinator van het hoofddepot! Salaris tussen €3500 - €4000 afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Als Logistiek coördinator ben je werkzaam voor de afdeling operations en werk je op het hoofddepot in Waalwijk. Je bent bij alle operationele processen betrokken zodat de technische kwaliteit van de machines en producten gewaarborgd wordt. Zo ben je bijvoorbeeld bezig met het voorbereiden en begeleiden van elektrotechnische en koeltechnische reparaties.

Alles wat op het depot gebeurd hou jij in de gaten. Hiervoor is het belangrijk dat je goed weet hoe je het overzicht bewaart. Daarnaast ben jij ook degene die mensen aan het werk kan zetten. Je neemt ze mee in jouw enthousiasme en gedrevenheid. Je stuurt zo ongeveer een team aan van 14 man in totaliteit. Het is dus erg belangrijk dat jij hier jouw leidinggevende competenties laat zien.

Het werk is erg divers. Je zorgt voor goede service, je bekijkt bestellingen, bewaakt de voorraad en stuurt de monteurs aan. Jij signaleert het wanneer een monteur hulp nodig heeft en geeft dan begeleiding of zet er een monteur extra bij. Wanneer alles is gemaakt, ben jij verantwoordelijk voor de eindcontrole.

Ook een stukje administratie komt erbij kijken, je maakt werkbonnen en zorgt dat deze kloppen. Het invoeren van deze bonnen hoef jij niet te doen, dit gebeurd ergens anders.

Vragen over deze vacature?

Fatih Hut
Fatih Hut

Functie-eisen

- Hbo werk- en denkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Kennis en affiniteit met techniek (koeltechniek eis).

Aanbod

- Salaris tussen 3500 en 4000 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Meteen in dienst bij onze opdrachtgever
- Werken bij een internationale en snel groeiende organisatie;
- Leuke dynamische en verantwoordelijke fulltime baan;
- Fijne werksfeer met o.a. BBQ's en borrels!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie