Dit ga je doen

Zoek jij een baan als logistiek coördinator? Wil je werken bij een internationaal bedrijf waar je vrijheid krijgt en waar ruimte is voor eigen ideeën? Je treed direct in dienst bij de opdrachtgever. Salarisschaal tussen de €2.500 en €3.500 bruto, afhankelijk van jouw werkervaring.

Als logistiek coördinator ben je de spil tussen transporteurs en fabrieken. Jij draait aan de juiste knoppen om het logistieke proces op de juiste manier te laten verlopen. De schoenen moeten van A naar B en dit verzorg jij foutloos. Je werkt volledig op kantoor om de fabrieken waarmee gewerkt wordt, zich in het buitenland bevinden.

De termen FOB order en inhuis order zijn jou niet vreemd, dit komt omdat jij al soortgelijke werkervaring hebt opgedaan binnen de schoenen/kleding branche. Je gaat boten boeken, facturen boeken en alles coördineren binnen de transport van de schoenen.

.

Vragen over deze vacature?

Melanie Netten
Melanie Netten

Functie-eisen

Werkervaring binnen de schoenen/kledingbranche is een eis
HBO opleidingsniveau of MBO opleidingsniveau met een aantal jaar relevante werkervaring
Engels beheers je goed in woord en geschrift
Ervaring met exportdocumenten is een pre

Aanbod

Een superleuke, afwisselende baan waarin jouw rol van essentieel belang is!
Salaris is geheel in overleg, zeg jij wat je gewend bent om te verdienen en dan zal dit vast en zeker overeenkomen met wat de opdrachtgever in gedachte heeft.
Super leuk en enthousiast team met allemaal mensen die met een hart voor de zaak elke dag weer alles geven om er een succes van te maken!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie