• Logistiek administratief medewerker

    Oosterhout 40 € 2000 - 2500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Durf jij zelfstandig beslissingen te nemen en kun jij goed het overzicht bewaren in hectische situaties? Heb je een achtergrond in de transport of logistiek en werk je graag in een klein team? Een afwisselende baan bij een informele organisatie in Oosterhout.

Wij zijn voor een kleine, logistieke speler in Oosterhout op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die graag in een dynamische omgeving werkt en ervaring heeft met plannen. Als Logistiek Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor verkoopgerelateerde- en logistiek administratieve werkzaamheden. Je gaat aan de slag met het maken van orderbevestigingen, het versturen van brochures en het onderhouden van contact met (internationale) klanten.

Daarnaast verzorg je als Logistiek Administratief Medewerker de planning van de verhuur producten, regel je transporten en zorg je ervoor dat onderdelen tijdig worden besteld zodat de voorraad op peil blijft. Je bent dagelijks met de planning bezig om alles op rolletjes te laten verlopen. Vaak hebben de klanten het de dag erna nodig dus snel kunnen schakelen is belangrijk!

Verder stel je maandelijkse rapportages op voor het hoofdkantoor. Het komt ook voor dat klanten allemaal hun bestelling willen plaatsen, maar dat er een krappe voorraad is. Jij schiet niet in de stress en weet ook in deze situatie goed het overzicht te bewaren om uiteindelijk alle klanten tevreden te stellen. Daarnaast gebruik je jouw commerciële instelling om klanten goed te woord te staan die producten willen bestellen.

Je werkt met een Engels systeem binnen een internationale werkomgeving. De Engelse taal is voor jou dan ook geen probleem.

Vragen over deze vacature?

Michelle Jilisen Consultant Vestiging: Oosterhout
Michelle Jilisen

Functie-eisen

- Goede kennis van MS Office en Excel;
- Pro-actieve instelling;
- Woonachtig in een straal van 15 km rondom Oosterhout.

Aanbod

- Bij goed functioneren, uitzicht op een vast contract;
- Salaris tussen €2000 - €2500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
- Internationale werkomgeving;
- Klein team met een informele werksfeer.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie