• Logistiek administratief medewerker (16 uur per week)

    Heiningen 16 € 15 - 17 per uur
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Sprechen und schreiben Sie fließend Deutsch? En ben je gek op drukte, hectiek, rinkelende telefoons en schakel jij moeiteloos van het een naar het ander ? Ga aan de slag als Logistiek Administratief medewerk(st)er voor 16 tot 20 uur per week met een salaris van € 15 tot € 17 per uur.

Je bent de bekende "spin in het web" binnen de logistieke afdeling. Je vraagt offertes aan, plaatst bestellingen bij de leverancier en zorgt dat deze ook op tijd binnen komen. Op dat zelfde moment gaat de telefoon die jij opneemt. De chauffeur is onderweg en heeft vragen die je moeiteloos beantwoordt om vervolgens je collega te helpen die moord en brand schreeuwt om hulp.

Zo kan jouw dag er dus uit zien en dat vind je heerlijk want je bewaart de rust, je bent stressbestendig en staat sterk in je schoenen.

Als logistiek administratief medewerk(st)er spring jij 16 tot 20 uur per week rond bij onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in kunststof leidingwerk voor alle toepassingen. Je komt in een kleine hechte club terecht die van een open en directe communicatie houden en elkaar helpen. Je werkt tenslotte samen voor hetzelfde doel.

De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 08.00u tot 17.00u en op vrijdag van 08.00u tot 15.00u. Lekker vroeg weekend dus. De 16 tot 20 uur die voor jou gereserveerd zijn bestaat uit 2 dagdelen en in ieder geval op vrijdag.

Belangrijk om te weten, deze vacature is in eerste instantie tijdelijk tot 30 juni 2020 en de mogelijkheid bestaat dat dit wordt verlengd.

Vragen over deze vacature?

Jolanda Govaarts
Jolanda Govaarts

Functie-eisen

- MBO denk- en werkniveau
- Ervaring in een soortelijke functie is een grote pré
- De Nederlandse- en Duitse taal heeft voor jou geen geheimen, je spreekt en schrijft het vloeiend.
- Kennis van Exact Globe is zeer welkom
- Iedere vrijdag beschikbaar

Aanbod

- Prima salaris van € 15,- tot € 17,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring
- Reiskostenvergoeding
- Informele collegiale werksfeer
- Mooie nieuwe werklocatie

Een antwoord op de meest gestelde vragen

Wat zoeken wij?
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie