Dit ga je doen

Altijd al in de techniek willen werken? Niet de juiste opleiding? Dan is dit de oplossing. Wij zoeken een gemotiveerde leerling servicemonteur! Opleiding + meteen aan het werk!

Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling waarin jij je liefde voor techniek kwijt kunt. Heb je ook nog belangstelling voor de melkveehouderij? Dan is dat helemaal mooi meegenomen. Het bedrijf waar je aan de slag gaat levert apparatuur aan melkveehouders. Het staat bekend om de uitstekende service en klantvriendelijkheid. Spreekt jou dit aan? Denk je graag mee om klanten zo goed mogelijk te helpen. Zet jij net dat stapje extra? Samen met je collega's zorg jij dat apparatuur wordt gerepareerd en wordt onderhouden.

Jij bent iemand met veel energie en je vindt het geen probleem om mee te draaien in een 24 uurs consignatiedienst. Raaak Personeel biedt jou een BBL-opleiding in de mechatronica aan. Je gaat aan het werk en daarnaast zit je een dag in de schoolbanken. Je verdient meteen salaris en aan het eind van je opleiding heb je een diploma en een baan. Wat we van jou vragen is 100% motivatie!

Vragen over deze vacature?

Bas van der Boom

Functie-eisen

- Jij bent 100% gemotiveerd
- Je hebt mbo werk- en denkniveau
- Je bent fulltime beschikbaar

Aanbod

- Een marktconform salaris
- Een opleiding tot servicemonteur (mechatronica)
- Een baan met veel afwisseling en toekomst
- Een plek binnen een hecht team van collega's
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie