Dit ga je doen

Zoek jij een baan met toekomst waarin jij je liefde voor techniek kwijt kunt? Wil je opgeleid worden tot onderhoudsmonteur en meteen een salaris verdienen? Neem contact op met Raaak Personeel. Heb jij aanleg voor het werken in de techniek en het onderhoud, maar heb je geen diploma in die richting? Lees dan vooral verder.

Raaak Personeel kan jou een mooie kans bieden. Wij bieden een BBL-traject. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren. Raaak begeleidt jou tijdens de opleiding en zorgt dat jij aan de slag kan bij een erkend leerbedrijf. In dit geval ga jij aan het werk bij een fabrikant van kunststof producten in Brabant.

Binnen dit bedrijf wordt veel met matrijzen gewerkt. Jij gaat leren hoe je die demonteert en repareert. Ook ga je leren hoe de rest van het machinepark werkt en hoe je onderhoud en reparaties pleegt. Uitdagend werk dat nooit een dag hetzelfde is. Bovendien hebben technische beroepen de toekomst, dus wat wil je nog meer?

Heb jij feeling voor techniek, ben je ontzettend gemotiveerd om een nieuw vak te leren? Heb je zin om tijd en moeite te investeren in een nieuwe carrière? Dan willen wij op onze beurt graag in jou investeren. Neem contact op voor meer informatie of laat je gegevens achter via de sollicitatiebutton.

Vragen over deze vacature?

Bas van der Boom

Functie-eisen

- Je hebt technisch inzicht
- Je bent 100% gemotiveerd
- Je woont in de regio Breda/Oosterhout

Aanbod

- Een opleidingstraject met baan met begeleiding door Raaak Personeel
- Meteen een salaris verdienen
- Een opleiding in een branche met toekomst
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie