Dit ga je doen

Wil jij monteur worden? Een mooi vak leren en ook meteen een salaris verdienen? Wij zoeken een aankomend techneut voor en zeer veelzijdige baan binnen een mooi bedrijf! Salaris is conform het CAO.

Jij gaat werken én leren via een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dat wil zeggen dat je een vak leert op school en ook meteen gaat werken. Raaak begeleidt dat hele proces. Het enige wat we van jou vragen is een grote interesse in techniek en 100% motivatie.

Je gaat werken bij een bedrijf in Oosterhout. Jouw werkdagen zijn nooit hetzelfde. Je bent bezig met onderhouds-. reparatie-, en nieuwbouwwerkzaamheden aan machines en gebouwen. Daarnaast roepen je collega’s jouw hulp in bij het oplossen van storingen. Dit zijn storingen op elektrisch, mechanisch en proces-technisch gebied. Natuurlijk zijn er dagelijks nog heel veel zaken waar jij druk mee bent. We vertellen je graag meer over deze mooie kans.

Vragen over deze vacature?

Bas van der Boom

Functie-eisen

Je werkt regelmatig op hoge plekken, maar het woord hoogtevrees staat uiteraard niet bij jou in het woordenboek! Jij vind de afwisseling van het werken in 3-ploegen prettig en bent ook bereid om op zaterdagen te werken.
- Affiniteit met techniek
- 100% motivatie
- In het bezit van een hoogwerker- en heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen.

Aanbod

Dus ben je gek van techniek. Rust jij niet voordat jij een technisch probleem hebt opgelost. Neem dan contact op met ons!
- De mogelijkheid om in ploegen te werken, maar dit is geen vereiste;
- Een no-nonsense werkomgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan;
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen;
- Een prettig team waarin samenwerking centraal staat;
- Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie