Dit ga je doen

Denk jij al een tijdje na over omscholing? Wil je al jaren dolgraag de techniek in? Dit is je kans. Wij zoeken kandidaten voor het mooie vak van TIG-lasser. Neem jij deel aan ons maatwerkproject?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je huidige baan zat of heb je op dit moment geen werk. Lees dan vooral verder want in februari starten we met een nieuw metaalproject.

Wat is dat?

In veel branches is een tekort aan mensen. Vooral in de techniek is er behoefte aan geschoold personeel. Aan de andere kant zijn er veel mensen die werk zoeken maar niet beschikken over de juiste papieren. En er zijn mensen die een baan hebben, maar eigenlijk iets ander zouden willen doen. Misschien ben jij wel zo iemand. Raaak biedt een omscholingstraject op maat aan. Jij leert een nieuw vak en wij regelen dat je meteen aan het werk gaat. Uiteraard verdien je ook meteen een salaris.

Heb je enige ervaring met TIG- of MIG/MAG lassen? Dan is dat mooi. Maar ook als je dat niet hebt, kan je in aanmerking komen voor deze mooie kans. Wat we van je vragen is 100% motivatie en aanleg voor techniek. Heb je interesse? Meld je aan! Heb je vragen? We vertellen je graag alles wat je wilt weten. Dus bel vooral.

Vragen over deze vacature?

Bas van der Boom

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
Je bent 100% gemotiveerd en betrouwbaar
Je bent bereid tijd en energie te steken in deze nieuwe uitdaging

Aanbod

Wat krijg je?
De unieke kans om betaald een geheel nieuw vak te leren
Begeleiding vanuit Raaak Personeel
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie