Dit ga je doen

Interesse in een afwisselende functie in de voedingsmiddelenindustrie? Solliciteer als Kwaliteitsmedewerker in de 5-ploegen. Een salaris tussen €2.400 en €2.800 en 24,4% ploegentoeslag!

Als Kwaliteitsmedewerker ben jij voornamelijk bezig met de inkomende goederen. Bij binnenkomst van de goederen verwerk jij dit op een effectieve manier, je beheert de opslag en jij regelt de goederen toevoer richting de productie. Ook keur jij de binnen gekomen artikelen volgens de gestelde eisen en voert dit in het systeem in.

Zijn er eerste lijns storingen aan de ontvangstmachines? Geen probleem, deze los jij makkelijk op! Naast eerste lijns storingen ondersteun jij de Technische Dienst als er grotere storingen zijn. Als Kwaliteitsmedewerker ben jij een communicatief vaardig en stressbestendig persoon. Waarom? Omdat jij contact hebt met chauffeurs met betrekking tot het plaatsen en wegen van de vracht. Daarbij moet jij de rust en het overzicht goed kunnen bewaren!

Natuurlijk kunnen wij je veel meer vertellen over deze functie! Interesse in meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Vragen over deze vacature?

Michelle Davidse

Functie-eisen

- Afgeronde MBO/HBO opleiding richting techniek of levensmiddelentechnologie
- Technisch inzicht
- Bereid om in de 5-ploegen te werken

Aanbod

- Salaris tussen € 2.400 en € 2.800
- Ploegentoeslag van 24,4%
- Betrokken collega's
- Doorgroeimogelijkheden
- 4% eindejaarsuitkering
- Leuke en informele werksfeer
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie