• Kwaliteitscontroleur

    Oosterhout 40 € 2000 - 3000 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Staat kwaliteit bij jou bovenaan en werk je graag in een klein team binnen een stabiele organisate? Functie als Kwaliteitscontroleur. Uitzicht op vast contract, salaris tot €3000-,!

Als Kwaliteitscontroleur ga je aan de slag bij een groeiend en ambitieus productiebedrijf in de regio Oosterhout waar kunststof producten worden gemaakt voor o.a. de tuinbouw, machinebouw en stallenbouw.

Je werkt in een team met 3 gemotiveerde collega's waarvan één teamleider. Als Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van visuele inspecties. Je bekijkt de producten en beoordeelt of het uiterlijk hiervan voldoet aan de verwachtingen.

Daarnaast zorg je ook voor het controleren van de maatvoering, hiervoor gebruik je driepuntsmeters en kalibers. Je voert diverse testen uit volgens protocollen om de sterke van het product te beoordelen en legt deze vast in het kwaliteitshandboek.

Ook ben je als Kwaliteitscontroleur verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles op inkomende goederen en het beoordelen van interne en externe afkeur. Je signaleert trends en terugkerende problemen en denkt mee met verbeteringen hierin.

De werktijden zijn in dagdienst van 08.00 - 17.00 uur waarbij je 1x per drie weken een storingsdienst hebt. Doordeweeks ben je beschikbaar in de avonduren voor eventuele oproepen en op zaterdag en zondag werk je van 08.00 tot 11.00 uur.

Jij bent hierin flexibel opgesteld en stemt de diensten altijd in goed overleg af met je collega's. Uiteraard kun je deze gewerkte uren laten uitbetalen of opbouwen in tijd voor tijd.

Vragen over deze vacature?

Sharon van Driel
Sharon van Driel

Functie-eisen

- Afgeronde MBO opleiding en ervaring in een soortgelijke funtie;
- Stressbestendig, er wordt soms druk opgelegd vanuit andere vestigingen en hier moet je mee om kunnen gaan;
- Communicatief vaardig, je vindt het geen probleem om discussies te voeren indien nodig;
- Je hebt technisch inzicht.

Aanbod

- Salaris tussen €2000 - €3000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
- Mensgerichte en gemoedelijke sfeer;
- Groeiende organisatie waar jij jezelf kan ontwikkelen;
- Reiskostenvergoeding;
- Bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie