Dit ga je doen

Heb jij interesse in een dynamische functie met een persoonlijk ontwikkelplan? Wil jij een functie in de techniek én commercie? Solliciteer dan op de functie junior sales engineer in Zuid Nederland. Salaris €3000 - €4000.

Voor een grote internationale organisatie in "material handling" systemen zijn we op zoek naar een junior sales engineer. De organisatie is actief in alle mogelijke stortgoederen. Denk bijvoorbeeld aan Food en Chemie. Als junior sales engineer staat jouw ontwikkeling centraal. Je inwerktraject start in Antwerpen. Je bent de eerste maanden voornamelijk bezig met meekijken, trainen en opleiden om zo alles onder de knie te krijgen. Na 2 tot 3 jaar kan je zelfstandig op pad in Zuid Nederland.

Het doel is dat je zelfstandig klanten kunt gaan bezoeken om uitleg te geven over hoe de grondstoffen binnen komen, getransporteerd worden en uiteindelijk bij de klant terecht komen. Ook geef je uitleg over hoe bepaalde grondstoffen in bepaalde conditionering wordt toegevoegd om tot de juiste balans te komen. Hoe dit gehele proces verloopt en wat er voor nodig is.

Je bent met name bezig met slapende en bestaande klanten te heractiveren. Koude acquisitie is dus minimaal. Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen over deze functie! Mocht je hier vragen over hebben? Twijfel niet en bel ons of reageer op deze vacature.

Vragen over deze vacature?

Lisa Soeter
Lisa Soeter

Functie-eisen

- Je hebt een HBO diploma in de technische richting. Bijvoorbeeld mechatronica, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde
- Commerciële vaardigheden
- Beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal.

Aanbod

- Salaris tussen de €3000,- & €4000,- bruto per maand
- Auto, laptop/ tablet & telefoon van de zaak
- Direct in dienst bij de opdrachtgever
- Ruimte ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
- Werken in een grote internationale omgeving
- Leuke personeelsfeestjes, teamuitjes, borrels, familiedagen, kerstborrels, pingpong tafels en vele andere leuke activiteiten voor in de lunchpauze.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie