Dit ga je doen

Wil jij aan de slag in een levendig bedrijf? Word jij blij van het contact met klanten én de samenwerking met je directe collega's? Ben je ook nog eens behoorlijk commercieel en ben je geïnteresseerd in techniek?

Voor een van onze opdrachtgevers in Waalwijk zijn wij op zoek naar een sales support medewerker. Samen met 8 andere collega's werk jij op de commerciële afdeling.

Je ondersteunt de accountmanagers uit jouw regio door het verwerken van offerteaanvragen en orders. Je zorgt voor coördinatie van projectaanvragen en je bent actief met het zoeken naar verkoopkansen. Je pakt dan ook vaak de telefoon en belt potentiële klanten. Via verschillende kanalen kom jij in contact met prospects. Leuk, die diversiteit! Samen met je collega, de accountmanager, ben je druk met het omzetten van offertes naar orders. Je begeleidt klanten tijdens en na het verkoopproces.

Je bent behulpzaam, oplossingsgericht en zeer klantvriendelijk. Verder kan je goed schakelen tussen taken, ben je nauwkeurig en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Enige werkervaring op een verkoopbinnendienst of customer services.
- Je kan direct en fulltime aan de slag
- Je spreekt goed Engels (Duits is een pré)

Aanbod

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Dit bedrijf vindt investeren in het personeel heel belangrijk. Er zijn dan ook veel mogelijkheden tot scholing
- Waardering voor elkaar is een belangrijke kernwaarde
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie