• Intercedent Raaak Oosterhout

    Oosterhout 40 € 2200 - 2800 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ons gezellige team in Oosterhout is op zoek naar een intercedent. In het net opgeknapte kantoor middenin het centrum hebben we nog een mooi plaatsje over, naast het aquarium.

Het leukste aan werken bij Raaak? Het uitgebreide takenpakket! We schetsen het beeld even voor je: Jij bent acquisitie aan het bellen en je mag bij een prospect langskomen om een vacature te inventariseren. Superleuk natuurlijk. Want bij die klant willen we al maanden binnenkomen. De afspraak verloopt goed, je onderhandelt over de tarieven en de klant gaat akkoord. Samen met je collega's ga je op zoek naar de ideale kandidaat. De intakegesprekken met de kandidaten doe je zelf en je stelt ze voor bij de klant. En voor je het weet heb je iemand naar een nieuwe baan geholpen. Het hele proces doe je dus zelf. Met de administratie die erbij hoort natuurlijk. Kunnen wij ook niks aan doen ;)

Hard werken en veel verantwoordelijkheid dus? Zeker. Geen dag is hetzelfde. Gelukkig kom je terecht in een ontzettend leuk team dat je gaat ondersteunen maar je ook zeker durft aan te spreken. Belangrijk is dus dat je met beide benen op de grond staat en het menselijk aspect van ons vak niet uit het oog verliest.

En misschien heb je het al gezien: Raaak heeft 3 A's. Deze staan voor aandacht. Aandacht voor klanten, RaaakKrachten en interne medewerkers. We hechten waarde aan persoonlijk contact en kijken niet naar korte termijn oplossingen. Vind jij dit ook belangrijk? Dan zit je bij ons op de goede plek!

Vragen over deze vacature?

Alice van der Starre
Alice van der Starre

Functie-eisen

- Je hebt HBO/MBO 4 niveau
- Een aantal jaar ervaring in een commerciële of administratieve functie
- Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
- Je bent bereid om 1 of 2 avonden in de week te werken en 1 x per 3 weken op zaterdagochtend

Aanbod

- Je woont in de directe omgeving van Oosterhout
- Een salarisindicatie tussen de €2.200 en €2.800
- Een opleiding tot uitzendmedewerker (SEU)
- Aantrekkelijke bonusregeling (we werken met teambonussen)
- Opleidingen en cursussen op maat. We hebben een eigen Raaak Academy voor onze medewerkers!
- Lunchvergoeding
- 30 vakantiedagen
- Gezellige collega's en een hele fijne werksfeer (al zeggen we het zelf!)
- Memorabele uitjes en iedere week een gezellige vrijmibo
Enthousiast? Mooi! Neem snel contact op met onze Corporate Recruiter Alice. Zij kan je nog veel meer vertellen over deze leuke functie. Je kunt haar bellen via 06-23399836 of via alice@raaakpersoneel.nl. Uiteraard mag je ook gewoon klikken op de solliciteer knop. Dan neemt Alice contact met jou op!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie