• Inkoper

    'S-Hertogenbosch 40 € 2900 - 3400 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ben jij de inkoper die voldoening haalt uit het voorbereiden en in goede banen leiden van een project, van start tot finish? Werk jij graag in teamverband en heb jij affiniteit met techniek? Salaris tussen €2.900 en €3.400 afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Voor onze opdrachtgever in 's-Hertogenbosch zijn wij opzoek naar een operationeel inkoper die binnen een team aan de slag gaat met het in goede banen leiden van verschillende projecten. Denk hierbij aan alle voorkomende werkzaamheden ten behoeve van projecten, inkoop en het opvolgen van de betreffende orders, Input/Output lijsten en bestellingen.

Je bent degene die meedenkt en verbetering aandraagt voor het inkoopproces.

Verder deel je actief mee aan projectvergaderingen, maak en controleer je de voorcalculatie en brengt daar offertes van uit. Om de kwaliteit en efficiency in alle trajecten te garanderen, ben jij degene die zorgvuldig alle fases van het project controleert. Ook ben jij bezig met het inkopen van materialen en het opstellen van nacalculaties. Leuk, een veelzijdige baan dus met genoeg uitdaging! Het is een internationaal bedrijf waarin het belangrijk is dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Spreek je ook nog Duits en/of Frans zou dat helemaal geweldig zijn!

Je komt te werken in een klein en hecht team, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Je collega's zullen altijd met je mee denken en je voelt je snel thuis.

Vragen over deze vacature?

Caro van Laak Consultant
Caro van Laak

Functie-eisen

- MBO+/HBO werk en denkniveau
- 3 jaar relevante werkervaring
- Affiniteit met techniek
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

- Salaris tussen €2.900 - €3.400 bruto per maand op basis van 40 uur
- Leuke veelzijdige baan
- Werken binnen een hecht team
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie