• HSE Medewerker

    Waalwijk 40 € 3500 - 4500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

In het bezit van een afgeronde HBO/WO opleiding gerelateerd aan veiligheid en kwaliteit én ervaring in een productieomgeving waar met chemicaliën wordt gewerkt? Dan ben jij de HSE coördinator die we zoeken! Salaris €3500- €4500, omgeving Waalwijk.

Jij als HSE coördinator bent gepassioneerd, gaat ambitieus aan de slag en bent zelfstandig in het uitvoeren van taken. Je bent dagelijks bezig met verschillende routine- en verbeteringsactiviteiten om zo de veiligheid te waarborgen. Hierbij kun je denken aan het controleren en nalopen van de site. Worden medewerkers blootgesteld aan gevaarlijke stoffen? Aan de hand van een LEV-inspectie zorg jij ervoor dat niemand een risico loopt. Je neemt je werk zeer serieus, want veiligheid en gezondheid staan voorop! Zo bekijk je ook wat de impact is van bepaalde displays en schermen waarmee wordt gewerkt, voer je geluidsonderzoeken uit, controleer je brandblussers en voorkom je dat legionella en/of andere bacteriën in de werkomgeving ontstaan. Alle werkzaamheden die je uitvoert borg je door de resultaten te registeren in Excel of andere Microsoft Office programma's. Nauwkeurigheid is van belang in jouw functie en met jouw proactieve houding zorg je ervoor dat je verbeteringen voorstelt op het gebied van veiligheid.

Daarnaast ben je communicatief vaardig en vind je het niet erg om voor meerdere mensen te staan, gezien je presentaties, veiligheidsinstructies en trainingen gaat geven aan jouw collega's on site. Je durft direct collega's aan te spreken wanneer er onveilig wordt gehandeld of wanneer een proces schadelijk kan zijn voor de omgeving. Met de HSE Manager onderhoud je goed contact, je rapporteert afwijkingen in de KPI's en assisteert bij algemene beheerstaken, audits en je bewaakt de vastgestelde budgetten. Kortom een veelzijdige functie die ook nog flexibel is in te delen! De werktijden liggen tussen 07:00 - 18:00 uur en je bent bereid om voor 36 tot 40 uur aan de slag te gaan.

Vragen over deze vacature?

Eric Szigetti
Eric Szigetti

Functie-eisen

- Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
- Je bent in het bezit van een HVK-diploma of vergelijkbaar certificaat;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur in een productieomgeving binnen de chemie);
- Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

- Geld, een salaris tussen de €3500 en €4500 afhankelijk van ervaring;
- Werken binnen een internationale organisatie;
- Direct in dienst bij de opdrachtgever;
- Een flexibele functie met veel verantwoordelijkheden.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie