Dit ga je doen

Wil jij 24 uur per week werken in een bedrijf met een no nonsense cultuur? Vind jij het leuk om processen te vernieuwen? Krijg jij een kick van het voeren van sollicitatie en functioneringsgesprekken? Heb jij een relevante HR-diploma op zak en paar jaar werk ervaring? Heb je kennis van salarisadministratie? Wil jij €2.800 bruto per maand verdienen o.b.v. 38 uur per week? Dan is dit de juiste baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Den Bosch zijn we op zoek naar een HR-adviseur die ondersteunende taken van de HR-manager kan overnemen. Je gaat sollicitatiegesprekken voeren, je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en voert salarisadministratie taken uit. Bij dit bedrijf ga je 24 uur per week aan de slag. Welke dagen je gaat werken kan je samen met je collega's overleggen. Je mag de 24 uur verspreiden over minimaal 3 dagen en maximaal 5 dagen.

Je komt te werken in een groot warehouse waar ze toffe producten verzendklaar maken voor allerlei landen in Europa. In dit bedrijf werken er mensen met uit verschillende landen over heel de wereld. Daarom is het belangrijk dat jij je verstaanbaar kan maken in het Engels.

Vragen over deze vacature?

Fatih Hut
Fatih Hut

Functie-eisen

- Ervaring in een soortgelijke functie.
- Kennis van salarisadministratie
- 24 uur beschikbaar

Aanbod

Je komt meteen in dienst bij de opdrachtgever. Bij dit leuke bedrijf wordt er rondom de feestdagen allerlei leuke activiteiten georganiseerd, denk aan een kerstlunch en borrels. Ben jij de persoon die wij zoeken? solliciteer dan direct!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie