• Hoofd technische dienst

    Vlaardingen 40 € 2800 - 3800 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Leidinggeven én ook uitvoerende werkzaamheden verrichten? Hoofd technische dienst gezocht in Schiedam. Salaris tot € 3.400.

Voor een bedrijf die toeleverancier is in bakkerijartikelen zijn wij op zoek naar een hoofd technische dienst. In deze functie geef je leiding aan de andere technische medewerkers, maar werkt zelf ook mee als meewerkend voorman.

Je pleegt preventief onderhoud en lost storingen aan machines op. Ook zorg je ook voor een goede begeleiding van bouwprojecten. Samen met de technische dienst ben je verantwoordelijk voor de staat van alle productiemiddelen, technische installaties en gebouwen op locatie en zorg je dat zowel het onderhoud, reparatie, uitbreiding en nieuwbouwwerkzaamheden gepland, gecoördineerd en uitgevoerd worden.

Werkzaamheden en storingen analyseer je, leg je vast, deel je in en registreer je in het systeem. Hierdoor heb je veel contact met derden zoals de technische dienst, de plantmanager, de productieleider en afdelingshoofden. Je zorgt voor oplossingen, verbeteringen en kansen en denkt graag mee hierin, kortom het is fijn als je snel kan schakelen, goed kan communiceren en lekker pro actief bent! Tijdens alle werkzaamheden hou je wel rekening met de veiligheidsvoorschriften van het gehele productieproces.

Jaarlijks neem je deel aan diverse technische projecten en je organiseert en coördineert (half)jaarlijkse stops. Je vraagt offertes op en stelt begrotingen op, waardoor je een belangrijk onderdeel bent van de voorbereiding en uitvoering van technische investeringen en het beheer van het magazijn.

Vragen over deze vacature?

Jeanny de Randamie
Jeanny de Randamie

Functie-eisen

- Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau, daarbij heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding technische opleiding
- Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie het liefst binnen de foodsector
- Een pré is het hebben van kennis over geautomatiseerde onderhoudssystemen

Aanbod

- Een zelfstandige functie met veel uitdaging en zelfstandigheid, waarbij er genoeg ruimte is voor eigen initiatief
- Salaris dat kan oplopen tot wel €3.400 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Exclusief een eindejaar percentage van 4,25 %
- Je komt te werken binnen een gezellig team met een informele sfeer
- Doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling zijn volop aanwezig
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie