Dit ga je doen

Mbo diploma en ervaring in de levensmiddelenindustrie? Wil je een uitdagende en afwiddelende baan als Hoofd Magazijn? Salaris €2.500 + uitzicht op vast!

Als Hoofd Magazijn stuur je op motiverende wijze het magazijn aan. Door jouw inzet staan de gevraagde grondstoffen die nodig zijn voor de productieorders op het juiste moment klaar. Je let daarbij op veiligheid- en kwaliteitseisen. Bovendien zorg je er met je team voor dat het magazijn netjes en overzichtelijk is. ?Je bent als hoofd magazijn ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer, inkomende en uitgaande goederen en grondstoffen. Uiteraard zorg je ook voor de administratieve verwerking van transfers, ontvangen goederen en verzonden eindartikelen.

We kunnen je uiteraard nog veel meer vertellen over deze leuke, afwisselende baan. Ben je nu al razend enthousiast en denk je dat je geknipt bent voor deze baan? Solliciteer dan meteen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan kan je ons altijd bellen op 0183-63 00 22 of mailen via gorinchem@raaakpersoneel.nl.

Vragen over deze vacature?

Claudia Broier
Claudia Broier

Functie-eisen

+ Mbo-niveau
+ Basiscursus Levensmiddelenindustrie
+ Beheersing Nederlandse taal
+ Ervaring in een soortgelijke functie in een industriële omgeving met logistieke processen

Aanbod

+ Een salaris van €2.500,- bruto per maand
+ Fulltime functie bij een jong en groeiend bedrijf
+ Uitzicht op een vast dienstverband
+ Een prettige, actieve werksfeer
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie