• Heftruckchauffeur dagdienst

    Etten-Leur 40 € 2027 - 2330 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ben jij heftruckchauffeur en op zoek naar afwisseling in werkzaamheden? Flexibel in dagdienst en ploegen? Aantoonbare ervaring? Mooi! Lees verder!

Jij als heftruckchauffeur komt te werken bij een energiek bedrijf in Etten-Leur, die marktleider is op het gebied van mobiele sanitaire systemen. Het is een informele organisatie en je komt in een hecht team terecht!

Belangrijk is dat je ervaring hebt als heftruckchauffeur en dit met veel enthousiasme doet! Je komt te werken op de productie afdeling. Jij bent natuurlijk nieuwsgierig wat ik bedoelde met afwisseling?

Dat zal ik je uitleggen, het is namelijk zo dat taken per week kunnen rouleren. De ene week ben je de hele week bezig met de aan en afvoer van de productielijnen, de andere week ben je voornamelijk met een scanner in de weer en zorg je ervoor dat producten worden gebracht naar de plek van bestemming, het kan ook voorkomen dat je de chemische lijn af moet rijden, of dat je lekker een dag bezig bent met de stellingen in het magazijn. Bij deze taken horen natuurlijk ook nog wel andere werkzaamheden maar wat ik net omschreef zijn de werkzaamheden in grote lijnen.

Over het algemeen werk je als heftruckchauffeur in dagdienst en bij drukte in 2 ploegen, soms wordt er 's avonds overgewerkt. Hier krijg je natuurlijk wel voor betaald! In ploegen 15% toeslag en als je overwerkt 50%! Je moet hier wel echt voor open staan, maar dat is voor jou natuurlijk geen probleem zo kun je namelijk wat extra verdienen! Toch?

Jij als heftruckchauffeur komt bij jouw toekomstige werkgever in een hectische omgeving te werken, hier en daar zullen collega's je wel eens roepen dat ze je met spoed nodig hebben! Jij kan hier tegen en houdt je hoofd koel en zorgt dat je collega's toch op tijd hun spullen krijgen die ze nodig hebben.

Reageer snel, want jou nieuwe werkgever staat te popelen om met jou in gesprek te gaan!

Vragen over deze vacature?

Charlotte Magielse Consultant
Charlotte Magielse

Functie-eisen

-Minimaal 1 jaar ervaring op een heftruck
-Beschikbaar in 2 ploegen en je staat open voor overwerk
-Je wil jezelf graag binnen en bedrijf laten zien en bent op zoek naar een baan voor lange tijd
-Ervaring op een reachtruck is een pré
- Je woont in een straal van 15 km rondom Etten-Leur

Aanbod

-Een salaris van €2.027,- per maand + 15% ploegen toeslag in geval van de ploegendienst
-50% overwerk toeslag
-Bij goed functioneren grote kans op overname
-Een werkgever voor de toekomst, met leuke collega's!
-Schone werkomgeving
-Gezellige kantine
-Goede begeleiding van Raaak Personeel
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie