Dit ga je doen

Kan jij bergen werk verzetten en wil je aan de slag als grondwerker bij een familiebedrijf in Schiedam? Salaris op basis van CAO transport + ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb jij ervaring met grondwerken? mooi! Snel solliciteren dan op deze functie bij een familiebedrijf in Schiedam. Een rijbewijs B en een VCA certificaat zijn hierbij benodigd.

Wat ga je doen in deze de functie als grondwerker? Je raadt het waarschijnlijk al, alles wat met grondwerken te maken heeft. Denk hierbij aan graaf- en grondwerkzaamheden, aanleggen van buizen en het trekken -en aanleggen van kabels.

Ook beschik je over goede communicatieve eigenschappen omdat je direct communiceert met je directe collega's zoals bijvoorbeeld de stratenmaker, de kraanmachinist of de rupskraanmachinist.

Dit familiebedrijf heeft een platte structuur en eigenlijk is hier alles perfect geregeld. De lijnen zijn kort, er zijn vast aanspreekpunten en er wordt hier altijd naar de onderste steen gezocht om deze boven te krijgen mocht er ook maar iets aan de hand zijn.

Ben je een echte teamplayer? dan zet je samen met je collega's bij terugkomst op locatie de spullen voor de volgende dag klaar, zodat er de dag erop met een frisse start direct begonnen kan worden. Een 7-4 mentaliteit is dan ook niet gevraagd.

Vragen over deze vacature?

Michelle Bosmans Consultant
Michelle Bosmans

Functie-eisen

+ Ervaring als grondwerker
+ In het bezit van een geldig VCA certificaat
+ Een betrouwbaar persoon en goed zelfstandig kunnen werken
+ Rijbewijs B(E)

Aanbod

+ Een baan bij een bedrijf welke een "hechte"familiesfeer heeft
+ De mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen
+ Salaris op basis van CAO transport
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie