• Kwaliteitsmedewerker

    Raamsdonksveer 40 € 2300 - 3200 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Schud jij met gemak alle kleurbenamingen uit je mouw en onderscheid je deze ook nog eens makkelijk van elkaar? Een salaris tot €3.500 en een creatieve functie met kans op een vast contract!

Met jouw kleurenkennis weet jij elk kleurverschil te onderscheiden en zorg je er voor dat klantaanvragen zo nauwkeurig mogelijk worden uitgevoerd. Jij werkt namelijk als kwaliteitsmedewerker voor een wereldwijde speler in Fineer waar het leveren van deze kwaliteit voorop staat. Als kwaliteitsmedewerker pas je beitskleuren in de productie aan zodat er een perfecte match ontstaat met de klantaanvraag. Daarnaast maak jij voor de klanten ook kleurstalen op aanvraag en komt het regelmatig voor dat je nieuwe kleuren en afwerkingen ontwikkeld. Om er zeker van te zijn dat er een eindproduct wordt geleverd aan de klant dat aan jouw kwaliteitseisen voldoet, controleer je steekproefsgewijs de producten tijdens de productie. Ook controleer je de toegeleverde producten op kleur. Omdat jij dé persoon bent als het gaat om kleuren weet jij precies te vertellen wanneer een product afwijkt van de norm. De opbouw van de diverse afwerkingen documenteer je nauwkeuring en stel je samen in het ERP-systeem.

Jij houdt er van om creatief bezig te zijn en hebt affiniteit met hout. Jij voelt je als een vis in het water in deze organisatie met informele werksfeer en met jouw professionele en verantwoordelijke houding draag jij je steentje hieraan bij.

Vragen over deze vacature?

Michelle Jilisen Consultant Vestiging: Oosterhout
Michelle Jilisen

Functie-eisen

- Afgeronde MBO;
- Ervaring met lakafwerkingen is een pré;
- Je hebt ervaring met het mengen van kleuren of het opbouwen van recepten.

Aanbod

- Salaris tot €3.500 op basis van leeftijd en ervaring;
- Een 37,75 urige werkweek;
- 25 vakantiedagen + ADV dagen;
- Standaard werktijden van 08:00 uur tot 16:30 uur;
- Kans op vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie