• Export verpakker

    Waalwijk 40 € 2000 - 2500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Aan de slag als timmerman in de houtbewerking? Dat kan hier! Een bedrijf in Waalwijk zoekt timmermannen zowel in de dagdienst als in de avonddienst. Salaris tussen €2000 en €2500 bruto per maand op basis van 40 uur.

Als timmerman in dit bedrijf ben je dagelijks bezig met het timmeren van houten bekisting. In de werkplaats en op locatie maak jij dus houten verpakkingen op maat voor grote bedrijven! Deze verpakking/kisten zijn nodig voor de export van producten. Deze producten zijn vaak machine- en/of vliegtuigonderdelen.

Maar hoe ziet het werk er dan inhoudelijk uit? Nou, het begint natuurlijk allemaal bij een tekening. Zo eentje waar centimeters en millimeters in worden vernoemd. Jij checkt welke verschillende onderdelen en spullen je hierbij nodig hebt en bekijkt of de tekening qua afmetingen haalbaar is en klopt. Het is dus erg belangrijk dat jij in staat bent om tekeningen te lezen en te rekenen. Je kunt je voorstellen dat dit nauwkeurig werk is en het gaat om belangrijke onderdelen die erin vervoerd moeten worden. Daarnaast maak jij deze verpakkingen dus ook op locatie. Belangrijk daarbij is dat je representatief bent en dat je flexibel bent ingesteld en het niet erg vindt om te reizen. Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Jij zorgt ervoor dat de klant zorgeloos de producten kan transporteren.

De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in zowel dagdienst als in avonddienst. Dus is een Ikea-tekening voor jou een eitje? Dan is dit echt een leuke baan voor jou!

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent in staat om tekeningen te lezen en te rekenen met afmetingen;
- Je ziet er representatief uit en weet hoe je met klanten moet communiceren.

Aanbod

- Salaris tussen €2000 en €2500 bruto per maand op basis van 40 uur;
- Werken bij een snel groeiende organisatie met een leuk team;
- Flexibiliteit en eventueel werken in avonddienst;
- 15% toeslag per gewerkt uur wanneer je in de avonddienst zit!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie