Dit ga je doen

Machines onderhouden, werken aan nieuwbouw, storingen oplossen. Jij kan het allemaal. Voor een gezond bedrijf in Moerdijk zoeken we een monteur elektro in 3-ploegendienst. Salaris tot 3200 + 20% toeslag + uitzicht op vast.

Zoek jij een functie als elektromonteur met veel afwisseling in een goed functionerend, enthousiast team? Lees dan vooral verder want dit is zo'n baan.

Jij levert binnen dit bedrijf een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van de afdeling productie. Dat doe je niet alleen maar in een team van vakmensen. De fabriek draait 24/7 dus jij gaat aan de slag in een 3-ploegendienst. Uiteraard krijg je daar een mooie toeslag voor.

Dagelijks ben je bezig met het preventief onderhouden van de machines in de fabriek. Je voert periodiek inspecties uit en bij storingen achterhaal jij de de oorzaak en zorg je dat alles weer goed draait. Je helpt bij nieuwbouw van machines en je geeft ondersteuning aan je collega's van productie als het gaat om ombouwen en het bij- en afstellen van machines en andere apparatuur. Je documenteert al je werkzaamheden correct in het systeem.

Vragen over deze vacature?

Jolanda Govaarts
Jolanda Govaarts

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de elektrotechniek of installatietechniek
- Affiniteit en ervaring met PLC-programmatuur (Siemens S7) is een pré
- Je vindt het geen probleem om in 3-ploegen te werken

Aanbod

- Een salaris tot €3200, afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Een ploegentoeslag van 20% bovenop je salaris
- Interne scholing en doorgroeimogelijkheden
- Veel gezellige activiteiten zoals een jaarlijkse familiedag, sportdag of feestavond en een jaarlijkse teambuilding-dag
- Een plek in een gezond bedrijf met uitzicht op een vast contract
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie