• Data Analist

    Oosterhout 32 - 40 € 2300 - 2800 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Heb jij een uitstekende kennis van SAP en kun jij het overzicht bewaren in complexe situaties? Ga aan de slag als Databeheerder in Rijen en verdien tot €2.800 + 31 vakantiedagen!

Als Databeheerder ga je aan de slag bij een groeiende organisatie die kunststof in- en outdoorproducten maakt voor de consumentenmarkt. Je komt te werken in een hectische omgeving maar er is altijd ruimte voor een grapje of praatje met je collega's. Met jouw doelgerichtheid en analytisch vermogen, pas jij helemaal in het team.

Je zorgt er als Databeheerder voor dat de productdata in SAP ten alle tijde correct is. Je kent SAP van binnen en buiten en weet alles te vinden. Je maakt artikelnummers aan voor o.a. halffabricaten en inkoopartikelen ten behoeve van de productie en creëert masterdata, BOM en routing. Daarnaast maak je work centers aan voor de productiemachines en draai je kostenoverzichten uit voor alle halffabricaten.

Verder ben je als Databeheerder verantwoordelijk voor het aanpassen van inpakinstructies en het uitvoeren van SAP controles. Ook zorg je voor het oplossen van errors in het systeem en voer je aanpassingen uit aan master data wanneer daar vanuit andere afdelingen behoefte aan is. Je controleert afwijkingen in het kostenoverizhct, analyseert dit en rapporteert het vervolgens aan Finance. Je komt met verbetervoorstellen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan als het gaat om master data gerelateerde processen.

Als Databeheerder verzamel je continue allerlei informatie waar je regelmatig ook zelf achteraan moet gaan. Pro-actief handelen is dus heel belangrijk. Jij zorgt ervoor dat hetgeen jij nodig hebt, bovenaan de stapel komt te liggen van jouw collega's zodat je er op tijd mee aan de slag kan. Alle gegevens moeten ten alle tijden actueel zijn en dat is jóuw uitdaging!

Vragen over deze vacature?

Michelle Jilisen Consultant
Michelle Jilisen

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau, afgeronde opleiding richting logistiek of IT;
- Uitstekende kennis van SAP;
- Kennis van bedrijfsprocessen;
- Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig en kan het overzicht bewaren in complexe situaties.

Aanbod

- Contract voor 6 maanden, bij goed functioneren uitzicht op een vast contract;
- Salaris tussen €2300 - €2800 afhankelijk van ervaring;
- 31 vakantiedagen;
- Reiskostenvergoeding;
- Uitdagende, afwisselende functie bij een internationale en groeiende organisatie;
- Informele, prettige werksfeer.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie