• Customer Service Medewerker

    Oosterhout 40 € 2200 - 2600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Staat de klant bij jou op nummer één en wil je graag aan de slag bij een internationale organisatie in consumentenproducten? Spreek je ook een aardig woordje Frans? Ga aan de slag als Customer Service Medewerker bij een mooi bedrijf in de regio Oosterhout. Salaris tot €2600 + 31 vakantiedagen!

Wij zijn voor een productiebedrijf in consumentenproducten op zoek naar een Customer Service Medewerker voor 40 uur per week. Het bedrijf is gevestigd in de regio Oosterhout.

Als Customer Service Medewerker zorg je ervoor dat het gehele orderproces op rolletjes verloopt, van de binnenkomende order tot aan de facturatie. Je hebt hierbij veel contact met klanten in de gehele Benelux. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle aftersales werkzaamheden op de afdeling. Je hebt regelmatig contact met de afdeling sales, logistiek en financiën om zo goed mogelijk het belang van de klant te behartigen.

Je bent als Customer Service Medewerker verantwordelijk voor het beantwoorden en verwerken van binnenkomende mails en telefoontjes van consumenten over nieuwe en lopende orders. Het kan zijn dat een consument belt vanuit het Franstalige gedeelte van België. Met jouw kennis van de Franse taal kun je ook deze klanten goed te woord staan.

Daarnaast draag je zorg voor het tijdig bestellen van onderdelen en zorg je voor het vullen van de onderdelen data systemen.

Je maakt overzichten van openstaande orders en leveringen waarna je dit analyseert en een rapportage opstelt. Je controleert de beschikbaarheid van onderdelen en schakelt hierbij veel met de logistieke afdeling om te zorgen voor een juiste uitlevering.

Als Customer Service Medewerker ben je continue bezig met het optimaliseren van het e-commerce en aftersales proces zodat de service wordt verhoogd en kosten worden verminderd. Ook draag je zorg voor het archiveren van facturen en ondersteun je de commerciële binnendienst met diverse werkzaamheden.

Kortom, een hele afwisselende functie bij een groeiende, mooie organisatie.

Vragen over deze vacature?

Michelle Jilisen Consultant Vestiging: Oosterhout
Michelle Jilisen

Functie-eisen

- Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie binnen een internationaal bedrijf;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en voldoende beheersing van de Franse taal;
- Je bent stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

- Direct dienstverband bij de opdrachtgever;
- Salaris tussen €2200 - €2600 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
- 25 vakantiedagen en 6,5 ATV dagen op jaarbasis;
- Informele, groeiende organisatie;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie